c6-01 baglantı

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
denedim yine olmadı Sıralamada şöyle
ERİSİM NOKTASI
INTERNET 8 ERISIM NOKTASI (VARSAYILAN OLARAK SECTIM
WAP SERVİSLERİ 1 ERISIM NOKTASI

----------Eklendi @ 23:32:06 ---------- Yazıldı @ 23:25:57 ----------

aynen dediklerinizi yaptım ama sonuç aynı erisim noktası olustulamıyor wep baglanılmıyor

----------Eklendi @ 23:33:49 ---------- Yazıldı @ 23:32:06 ----------

aynen dediklerinizi yaptım ama sonuç aynı erisim noktası olustulamıyor wep baglanılmıyor

denedim yine olmadı Sıralamada şöyle
ERİSİM NOKTASI
INTERNET 8 ERISIM NOKTASI (VARSAYILAN OLARAK SECTIM
WAP SERVİSLERİ 1 ERISIM NOKTASI

8 mi sadece 2 olması lazım 1wlan 2 internet artık hangi oparatörse bende vodafone internet yazıyor ve seçeneklerden ayarlarında öncelik 1 yap

mcnpl4

Üye
sakin.. Imternet erisim noktasinda ne war me yok sil once., sonra modemini bagla.. Web de interneti herzaman sor de..

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
öyle oldu zaten ayarladım sildim digerlerini simdi 2 yazıyor dedigin gibi hersey ama neden baglanılmyıor

1 internet ayarlarını boşalt
2 wlanı bağla
3 yeni internet erişim noktası belirle (wlan)
4 her zaman sor yap
5 eyer 2 tane erişim noktası varsa üzerine basık tutaraktan wlanın önceliğini 1 yap

----------Eklendi @ 23:54:08 ---------- Yazıldı @ 23:52:59 ----------

olması lazım bu şekilde

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ayarları nasıl boşaltıyoz

silmek istediğin ayarın üstüne basılı tut çıkan seçeneklerden sil

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
hepsini yaptım ama olmuyo niye

öncelik değiştirme önceliğini değiştireceyin bağlantının üstüne basılı tut çıkan seçeneklerden önceliyi seç sonra diyer bağlantıya dokun öncelik değişti bukadar

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarımda birinci modemim ikinci avea internnet wap adreslerindede 1 tane var erisim noktası oda avea wap gprs öncelik 1

bak bende wlan yok ben şimdi yeni internet noktası ayarlayıp önceliği 1 yaptım bağlantıyı kesip yeniden bağlandığımda yeni bağlantıdan bağlandı yani bende oldu sendede olması lazım olmaması imkansız eksik bir şeyler yapıyorsun

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
hacı bi msn verirmisin 2 dkka halledelim

şimdi wlana gel modemini bul üstüne basık tut açılan seçenekten web taramasını başlatı seç

----------Eklendi @ 00:17:50 ---------- Yazıldı @ 00:16:00 ----------

vereyimde ben cepten giriyorum şu anda evde bilgisayar yok seref_tunc@hotmail.com

----------Eklendi @ 00:29:43 ---------- Yazıldı @ 00:17:50 ----------

oldumu?

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
öle açıyo ama sadece ovi yi baska yere girmiyor yani avea vb sitelere

adres çubuğuna yazmayı dene adresi

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
öle yapınca oluyo çubuga yazınca

bağlantı, ayarlarda wlana geç var yanlız bilinen wlan lar yap kendi ülkenizde veri kullan ve yurt dışında veri kullan var onların ikisinide wlan yap sorun çözüldü

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
eyw sagolasın

sende saol problem çözüldüyse ben yatıcam malum ramazan geldi sabah erken kalkacam

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
çözüldü sagol iyi geceler