yaptım yine sordu şebekeye baglansın mı diye evet dedim wirlss üzerinden baglandı sagolda flash derken internet flashı video izlemek vs seyler için flash yok diyo
yaptım yine sordu şebekeye baglansın mı diye evet dedim wirlss üzerinden baglandı sagolda flash derken internet flashı video izlemek vs seyler için flash yok diyo
hımm *#0000# yap flahs sürümüne bir bak kaç sonra nerden izlemeye çalışıyorsun operadan falan izleyemezsinde ben telefonun kendi tarayıcısından izliyorum
bizde flash lite oldugundan flash ozellikleri sadece nokia tarayicisinda calisiyo.. Operada sadece reklamlar ve hareketli avatarlar fln calisiyo flash olarak..
wlan çıkmaz sen wlanı bağla onuda gerektiyinde sor yap bağlanırken sana erişim noktası soracak ordan wlanı seçeceksin birde daha önceki verdiğim ayarda wlanı nereye kaydettin?
ya bende bişey var modemim nakres sadece ismi o kendi kendine nakres 1 nakres 2 nakres 3 nakres 4 diye ayırdı bagla dedigimde kafasına göre baglıyo sorun olmaz herhalde erişim noktasına kaydettim
ya bende bişey var modemim nakres sadece ismi o kendi kendine nakres 1 nakres 2 nakres 3 nakres 4 diye ayırdı bagla dedigimde kafasına göre baglıyo sorun olmaz herhalde erişim noktasına kaydettim
1 den fazla modem ismi dedin ya.. Hepsini sil ve yeniden baglan modeme.. Sinra webe girip ayarlara iyice bakin.. Gozden bisey kacmasin.. Ana sayfani da google yap.. Ayarlarda var..
bak şimdi baştan alıyorum ayarlar, bağlantı, ayarlar, hedefler, internet içine yeni erişim noktası oluştur bak özellikle içinde olacak ve öncelik 1 olacak