c6- 01 aşağı kayan durum çubuğu kayıp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aLykEmAL

Üye
    Konu Sahibi
c6- 01 aşağı kayan durum çubuğu kayıp
arkadaşlar kaçkere format filan attım tel.i karıştırdım bi türlü bulamadım kayboldu ve gelmiyo varmı bi öneri yoksa servise gonderiyimi ?
Bu mobil veri wifi filan açtığımız durum çubuğu kayıp

ANIL

ANIL

Admin
soft format atıp flash atarak yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:bilmm

aLykEmAL

Üye
    Konu Sahibi
deneyim bakalım sağolasın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl kaybettin bildirim bar'ını?

doctorrr

doctorrr

Üye
suitten yazılımı tekrar yükle :oke:

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
teli karıştırdım ve bulamadım diyorsun daha önce menüde varmıydi?

aLykEmAL

Üye
    Konu Sahibi
soft format atıp flash atarak yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Denedim ancak düzelmedi . Belle'yi suite ile tekrar tekrar yükledim yine yok . Bir arkadaşım nasıl kaybettin demiş ben kaybetmedim bir baktım gelmiyor. Yani ilginç bir problem ile karşı karşıyayım

ANIL

ANIL

Admin
Denedim ancak düzelmedi . Belle'yi suite ile tekrar tekrar yükledim yine yok . Bir arkadaşım nasıl kaybettin demiş ben kaybetmedim bir baktım gelmiyor. Yani ilginç bir problem ile karşı karşıyayım

hafızayı tamamen temizleyip yeniden yükledin ve olmadı ilginç. servise vermen daha doğru olur o zaman.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash at o halde arkadaş.

keys1903

keys1903

Üye
ılgınc kaybolması

famemonster16

famemonster16

Üye
Çok garip :karisti:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
flash atmayı dene kaybedeceğin bir şey olmaz.

aLykEmAL

Üye
    Konu Sahibi
Servise gönderdim ve servis yeni yazılım yükletti ancak aldım yine düzelmemiş. Adamlar bildiğimiz oviden indirmiş kurmuş. Ekranı yan çevirince geliyo ( servise gitmedende öyleydi ) fakat düz iken gelmiyor. Flash atmak derken biraz cahilim bu konuda biraz daha açar'mısınız konuyu ? ( Cihaz bilgilerinde flash görünüyor )

ANIL

ANIL

Admin
Servise gönderdim ve servis yeni yazılım yükletti ancak aldım yine düzelmemiş. Adamlar bildiğimiz oviden indirmiş kurmuş. Ekranı yan çevirince geliyo ( servise gitmedende öyleydi ) fakat düz iken gelmiyor. Flash atmak derken biraz cahilim bu konuda biraz daha açar'mısınız konuyu ? ( Cihaz bilgilerinde flash görünüyor )

flash yazılımı yeniden yüklemek ben seni flash attın sanmıştım...

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

azrock

azrock

Üye
Kurduğun programlardan olabilir mi diyeceğim de zaten telefon sana temiz gelmiş...

aLykEmAL

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix 2011 linkleri yok bu kezde nettende baktım güvenilir biryer bulamadım oof of :(

hizan

hizan

Üye
ilginç bir durum. telefon fab. çıkış yazılımı olsa tamam diyecem de fakat adam belle den bahsediyor.

msy2017

msy2017

Üye
benim de bu aşağı inen bildirim çubuğuyla ilgili flaş atmak haricinde herşey yaptım çözemedim sorunu garantide çözdüler öğrendim garantide flaş atıyorlarmış tek çözümün flaş atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt