C6-01 almaya gideceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir şey diyeceğim Adam demiş ki : C6-01 Almaya gidicem nelere dikkat ediyim . Siz ne diyorsunuz android al diyorsunuz adam kararını vermiş c6-01 de ama nelere dikkat ediyim diye soruyo ne önerirsiniz demiyo .

Tepkiler: Bomb City

^BaRoN^

Üye
Adama ben öneride bulundum ister beğenir ister beğenmez,zorlayan yok.Sana söyleyende yok.

----------Eklendi @ 17:01:43 ---------- Yazıldı @ 17:00:35 ----------

teknosa android olarak düzgün olanlar 1000 liradan aşağı değil galiba 1000 lira telefona para vermem. kim ne derse bana göre en sağlam telefon yine nokiadır. nokia ile yola devam
Hayır Bekle şimdi sana güzel ve ucuz bir android bulayım teknosadan... LAnet teknosanın sitesi çok yavaş... .Bekle hemen Güzel telleri göstereceğim

Nokia ile yola devam diyen adamı niye bu kadar zorluyorsun anlamıyorum sen Android reklamcısımısın acep ?

^BaRoN^

Üye
Nokia ile yola devam diyen adamı niye bu kadar zorluyorsun anlamıyorum sen Android reklamcısımısın acep ?
Acep Reklamcı olsam C6-01 Almazdım acep. OYun oynacaksa ve ucuz bir şey istiyorsa alacak tek bir seçeneği var android.... Daha 2 Gün önce O kötülediğin 500TL'lık android'lere Pes 12 Ve NFS HOT Pursuit 2 HD çıktı... Nokia'ya 4 Aydır oyun çıktığı yok...

^BaRoN^

Üye
Boşuna söylemiyoruz işte hemde bu telefon açıyor

Konu Sahibi
teknosa çöktü galiba

andorid bana soğuk geliyor açıkçası

Konu Sahibi
yok ben telefonda o kadar oyun meraklısı değilim benim için internet foto olayı ben bütün oyunlarımı pc de oynuyorum telefonda zevki çıkmıyor.

hem şimdi ben de iki tane kol var arkadaşım geliyor pc de pes2012 oynuyorum. telefonda tadı çıkmıyor ki dokunmatik telefon. Şuan MW3 oynuyorum. yakında need for speed yeni oyunu çıkıyor. fazla telefon oyun oynamıyorum ufak tefek ara sıra oynarım

Ufak tefekse C6-01 derim çok sık oynuyosan baronun önerdiği telefon derim seçim seni

Konu Sahibi
birazdan gideceğim bakam inşallah anna yüklüdür ya yüklü değilse ne yapacağız ?

qsaw

Üye
annanın yüklü olmasına dikkat et c6-01 iyi telefon 2 eksiği var otofocus birde hafıza dahili hafıza 320 mb gibi birşey

----------Eklendi @ 18:20:26 ---------- Yazıldı @ 18:17:39 ----------

Birde diyorlarya her oyun yüklenmiyor androidde daha fazla oyun var diye onları kafana takma ben şahsen o kadar oyun oynayacaksam gider psp alırım yani hem telefonun şarjı niye bitsin

anna olması neden o kadar önem taşıyor ki arkadaşlar gitsin flashla yüklesin

qsaw

Üye
uğraşmasın arkdaş sen açıklmışsın zaten yüklü olmasada bir şey farketmez

Arkadaş aldı mı acaba gelince yazar herhalde

Konu Sahibi
aldım arkadaşlar ilk izlenimler güzel telefon versiyon olarak symbian anna 025.007 versiyonu var

5800 xm den sonra c6-01 çok acayip geliyor alışırız zamanla

Tepkiler: Sensation

qsaw

Üye
25.001 olduğuna eminmisin?

----------Eklendi @ 19:51:58 ---------- Yazıldı @ 19:51:09 ----------

*#0000# dan bir bakarmısın son sürüm 25.007 olması lazım

----------Eklendi @ 19:52:37 ---------- Yazıldı @ 19:51:58 ----------

Bu arada hayırlı olsun

Konu Sahibi
yanlış yazmışım hey candan :d sağ ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...