C6-01 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu kart nası? çokmu yavaş olur oyunlarda filan?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hemen cfw işine girme bekle biraz iyice haşır neşir ol sonra kesmezse yaparsın benim sana önerim 8 gb team class 10 bende 16'sı var ama 8'de yeter.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
16 gb'ın hepsini kullanıyomusunuz telefonunuzda neler var? yani yetmez filan şimdi ondan

- - - Eklendi - - -

[Gameloft] Asphalt 6: Adrenaline HD v1.01(2) Symbian^3 Signed
[Gameloft] Asphalt 6: Adrenaline HD v1.00(0) Nokia Belle Signed

hangisini indircem ben şimdi
üsttekini indir o belle sürüm 16 gb oyunlar için fazla bile oyunların kaplıcağı en baba yer 2 gb film falan atacaksan 16 gb al 8'ede atarsın ama dersenki ben bi kerede 20 - 30 tane atarım o zaman 16 al.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi

üsttekini indir o belle sürüm 16 gb oyunlar için fazla bile oyunların kaplıcağı en baba yer 2 gb film falan atacaksan 16 gb al 8'ede atarsın ama dersenki ben bi kerede 20 - 30 tane atarım o zaman 16 al.

Yok hocam filmle ne işim olur. İşte müzik oyun uygulama yeter sanırım.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Gerçi tatile gidiceğim 1 haftalığına bir iki film yüklemek istesem nerden indiricem özel mesaj ile söyleyebilirmisiniz

larten123

larten123

Üye
Link atabilirmisin hocam hangisi telefonuma uyumlu pek anlamıyorum.

symbian^3 için .sis uzantılı olan ve . Jar olanlar uygun ama dikkat et symbian^3 ya da s^3 yazar bi dd .mif vardı galiba sen symbian^3 oyunlar bölümüne gir orda var telefonuna uygun olanlar

PixelWolf

Üye

ikinciyi indircen belle için o

larten123

larten123

Üye
Gerçi tatile gidiceğim 1 haftalığına bir iki film yüklemek istesem nerden indiricem özel mesaj ile söyleyebilirmisiniz

fullfilm.mobi ve mobileizle.com dan indirebilirsin fullfilm sürekli güncellenir :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Hacklemeye ne gerek var zaten cogu uygulamanin signed versionu var ...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Hacklemeye ne gerek var zaten cogu uygulamanin signed versionu var ...

Ben yapıcam bu CFW olayını biri bana anlatabilirmi çünkü performansı arttırıyormuş şarj süresini filan

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada hocam ben 16 gb almaya karar verdim içim rahat etmedi almışken en iyisinden alıyım diyorum

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Team 16 gb class 10 alıcam yanlız bunun garantisi ömür boyu diyor doğrumudur bu? bide bozulursa filan nereye başvurucam ben

-efşan

-efşan

Üye
Ben de Team kullanıyorum fakat ömür boyu garanti olayı reklamdır. 24 aydır garantisi. Nereden alıyorsunuz?

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Aaa :S hepsiburadadan alıyorumda şimdi çelişkiye düştüm ya :(

-efşan

-efşan

Üye
Link verebilecek misin?

nokialover

Üye
    Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt