C6-01 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Peki hack yapmak zormu?

15097

15097

Üye
hayırlı olsun :alkis

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hack ile uğraşma.direk verdiğim linkteki cfwyi kur sistem kendinden hackli zaten

larten123

larten123

Üye
hayılır olsun şimdiden o telefon 3310 unun torunlarından oluyor onu diyemde bi kere çok sağlamdır 3 kattan 2. kattan düşürdüm merdivenden beraber düştük sıkıntı yok sdece dışı tarafta çizilme var sonra bireke elimden düştü evde fayans çatlattı bide o ekranı çizmek işin çok uğraştım çzilmiyor çizlse bile mikro boyutta onuda diyem tekrardan hayırlı olsun

ben suyun içine düşürdüm hiçbir şey olmadı maaşallah :kıskıs:

lolaman

lolaman

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım.Ama bence hemen hackleme garanti dışında kalmasın alır almaz ilk önce oyna biraz ovideki oyunları sıkılınca hackle.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun arkadaşım.Ama bence hemen hackleme garanti dışında kalmasın alır almaz ilk önce oyna biraz ovideki oyunları sıkılınca hackle.

Hack yapınca garanti dışımı kalıyor?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ben şimdi hafıza kartı alınca bütün temaları oyunları hafıza kartınamı yükleyeyim?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hack yapınca garanti dışımı kalıyor?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ben şimdi hafıza kartı alınca bütün temaları oyunları hafıza kartınamı yükleyeyim?

Zaten tel hafızası yetersiz mecbur hafıza kartını kullanman gerekicek.
format atıncada hack kalkıyor diyor arkadaşlar sende öyle yaparsın

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Hadi oyunlar tamamda temaları hafıza kartına kurarsam yavaşlama olurmu telefonda

u_cosar

u_cosar

Üye
Arkadaşlar C6-01 aldım ekipman olarak ne önerirsiniz hafıza kartı alıcam hangisinden alayım sizce? birde kılıf gereklimidir dokunmatik ekranı kolaymı çiziliyor?

bak ben de c6-01 kullanıyorum 16 gb hafıza kartı kullanıyorum
siytah silikon kılıf kullaıyorum
önceleri aynalı ekran koruyucu kullanıyordum ama güneşe çıkınca ekrandaki ayzılar fazla belli olmuyor diye normal parmak izi yapmayan ekran koruyucu kullanıyorum.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Ben Andorid li telefonlar al diye bir şey demedim Sadece Nokia Aldın Hayatının Hatasını Yaptın dedim :) Ve Haklıyımda Telefon aldın foruma geldin ve İlerde pişman olacaksın için içini yiyecek. Anladığım kadarıyla sende merakta çok ve gün geçtikçe merakına yenileri eklenecek ve Nokia cephesinden de destek gelmediğini göreceksin ve sinir küpü olacaksın. Telefon Ucuza yada bedavaya gelmiş olabilir fakat bunu kullanacaksın diye de bir kaide yok değil mi ( Sat Kurtul Politikası izleyebilirsin ). Büyük firmalardan oyun,uygulama,tema vs. vs. gibi destek gelmediği için şansına C601 de Depo hafızası olmadığı için de Nokia ya küseceksin. Nokia çok ama çok geride kaldı Nokia nın eksikliklerini Nokia değil de kullanıcıları çözüyor buda ne acınası bir durum. Niyetim Nokiayı kötülemek değil bende Nokia kullanıyorum fakat hergün biraz daha nefret ediyorum .....

nokialover

Üye
    Konu Sahibi

bak ben de c6-01 kullanıyorum 16 gb hafıza kartı kullanıyorum
siytah silikon kılıf kullaıyorum
önceleri aynalı ekran koruyucu kullanıyordum ama güneşe çıkınca ekrandaki ayzılar fazla belli olmuyor diye normal parmak izi yapmayan ekran koruyucu kullanıyorum.

hangi hafıza kartı usta link atarmısın

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
hayırlı olsun kardeşim. nokia iyi bir seçimdir. oyun merakın yoksa sorun hiç yok. zaten pek çok yararlı uygulama cihazda mevcut. geri kalanları ovi den ve maxicep den bulabilirsin.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi

bu 16 gb
buda 8 :)

8 alıcam yeter diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bu ana ekranda 4 tane farklı duvarkagıdı değişimi oluyor ya onları kapatabilirmiyim yani bir tane ana ekran olsun istiyorum kaydırıp değişmesin

erdgnblt

erdgnblt

Üye
8 alıcam yeter diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bu ana ekranda 4 tane farklı duvarkagıdı değişimi oluyor ya onları kapatabilirmiyim yani bir tane ana ekran olsun istiyorum kaydırıp değişmesin

Sen direk cfwlere atlama hacklere atlama belliki daha bu forumda yenisin hocam.

Oyun bölümüne gir sabit başlıkta hd oyunlar var.
Asphalt 6
Dungeon Hunter2
Spider man gibi güzel oyunlar var ve orjinal. Mağazada paralıdır. Onları indir oyna.
Sonra Uygulama kategorisine gir Sosyal ağlar alt kategorisine gir orda fmobi var onu kur.
Tema bölümünden ibelle, Metro Revision gibi temalar var. Bunları kullan.

Canın sıkıldığında gel burdan yardım al :)

Hayırlı olsun. Sabahları bol bol fotoğraf ve video çek.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Sen direk cfwlere atlama hacklere atlama belliki daha bu forumda yenisin hocam.

Oyun bölümüne gir sabit başlıkta hd oyunlar var.
Asphalt 6
Dungeon Hunter2
Spider man gibi güzel oyunlar var ve orjinal. Mağazada paralıdır. Onları indir oyna.
Sonra Uygulama kategorisine gir Sosyal ağlar alt kategorisine gir orda fmobi var onu kur.
Tema bölümünden ibelle, Metro Revision gibi temalar var. Bunları kullan.

Canın sıkıldığında gel burdan yardım al :)

Hayırlı olsun. Sabahları bol bol fotoğraf ve video çek.

Link atabilirmisin hocam hangisi telefonuma uyumlu pek anlamıyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen 3 ay süren var zaten sonra 2 ay da cfw idare eder belki bir oyun çıkar 2 haftada oradan baktın cfw ile uğraşmak istesen oradanda 2 ay desen tamam işte 1 yılı doldurursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt