c6-01 aldığıma hiç bu kadar pişman olmamııştm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 aldığıma hiç bu kadar pişman olmamııştm
arkadaşlar oviden daha önce indirdiğim uygulama silindi tekrar kurmak istedim fakat indirince indirme hatası veriyor yükleme tamamlanmıyor nokia betalabstan qml storeyi indirdim fakat aynı sorun yine CWRT CORE 1.00 indirdim sorun hala devam ediyor ne yapabilirim

BU SORUNU HALA GİDEREMEDİM YARDIM EDEBİLECEK YOK GALİBA QT İSTEYEN HİÇ BİR UYGULAMAYI OVİDEN İNDİREMİYORUM İNDİRME HATASI VERİYOR. :((:ağlarım:

tarxhn

tarxhn

Üye
dostum bas formatı sende rahatla bizde rahatlıyalım :)

• Beğen
Tepkiler: escape72
escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
KayraBey

KayraBey

Üye
Format atmak çare olabilir

• Beğen
Tepkiler: escape72

PixelWolf

Üye
soft at ilk

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Garantisi yoksa baş cfw yi kaybetcek bişeyin yok.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
qt ile ilgilidaha önce aynı sorunu yaşadığımda yaptıklarımı söyllüyorum ve %80 işe3 yarıyordu..
telefonu nete baglayıp örnek wifiden bağladıktan sonra wifi menüsünü kapatmayıp arka planda bırakıp tekrar deniyordum...
bazen üstte üste denememe rağmen olmadıgında bi süre sonra aynı şekilde yapınca yükleniyordu...
baktım olmadı yüklemiyordum :)

hakan_710

hakan_710

Üye
demek ki belle yi yükledikten sonra kurduğun program sorun yapıyo olabilir. bir sorum olacak kontrol eder misin mağazayı açtığında üstteki bildirim menüsünü aç (ekranın üst barindan aşağı doğru cek) mağazadan atma gibi bir durum söz konusu mu? Ona göre yardımcı olalım. büyük bir sorunun yok çözeriz merak etme

- - - Eklendi - - -

birde söyle dene telefonu wifi ağına bağla ve youtube dan herhangi bir video aç sonra mağazaya girip nokia sleeping screen uygulamasını bulup yüklenmesini bekle (biraz uzun sürebilir) yükleme bitince youtube yi kapat ve daha önce yükleyemedigin bir uygulamayı yüklemeyi dene bakalım sonuç ne olacak

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 aldıqına pişman olmadın symbian aldıqına pişman oldun ne hayallerle almıştım geçen sene ama artık nokia bozdu kendini kaç yıldır symbiancıyım bole bozulma gormedim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
üzülmeyin arkadaşlar bende de c 6 var güzel telefon gereksiz şeylerle kafa yormayın sitede ne ararsan var indir siseditor le içindeki qt dosyasını sil yükle gitsin symbian dan bıktık hepimiz ama bende de 3 tane telefon var 2 symbian 1 android şarz yönünden nokia 1.

sonerrap

sonerrap

Üye
her güncellemeyi flaşla yapın bence en garantisi o oluyor fp1mi cıkdı bas flaşı fp2mi cıkdı bas flaşı tabi önce hard atıp sonra flaş atın en temizi sorunsuz bi şekilde güncelleme olur diğer türlü fp1 ile uyumsuz uygulamaların artıkları kalıyor sistemde ve sorun cıkartıyo

saynesim

saynesim

Üye
flaş at rahatla

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
demek ki belle yi yükledikten sonra kurduğun program sorun yapıyo olabilir. bir sorum olacak kontrol eder misin mağazayı açtığında üstteki bildirim menüsünü aç (ekranın üst barindan aşağı doğru cek) mağazadan atma gibi bir durum söz konusu mu? Ona göre yardımcı olalım. büyük bir sorunun yok çözeriz merak etme

- - - Eklendi - - -

birde söyle dene telefonu wifi ağına bağla ve youtube dan herhangi bir video aç sonra mağazaya girip nokia sleeping screen uygulamasını bulup yüklenmesini bekle (biraz uzun sürebilir) yükleme bitince youtube yi kapat ve daha önce yükleyemedigin bir uygulamayı yüklemeyi dene bakalım sonuç ne olacak

dostum o dediğin sorun bende var flaşsız formatsız bir çözümü varmı acaba?

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi

soft attım fayda yok

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardeş bildirim simgesini indirdiğimde mağaza kapanmıyordu youtubeden video açık bıraktım arka planda wifiden bağlandım nokia sleeping screen indirdim fakat değişen birşey olmadı malaesef :S

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
kardeş arkadaşlar yukarıda en sağlam yolu yazmışlar.at flashi gitsin.ben bile yaptım flash işini zor bi tarafı yok.

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye

dostum o dediğin sorun bende var flaşsız formatsız bir çözümü varmı acaba?

şuan mobildeyim tabiki de çözümü var pcden giriyor isen profilime girip yazdığım mesajları sondan geriye doğru kontrol et bi arkadaş için çözümü ve gerekli programı orda verdim. Eğer mobilsen biraz bekle bugün ya da yarın yardımcı olabilirim

- - - Eklendi - - -

soft attım fayda yok

- - - Eklendi - - -

kardeş bildirim simgesini indirdiğimde mağaza kapanmıyordu youtubeden video açık bıraktım arka planda wifiden bağlandım nokia sleeping screen indirdim fakat değişen birşey olmadı malaesef :S

o zaman son çare flash at kardeşim ve gerekli olmadıkça dışarıdan güncelleştiriyim diye qt falan yükleme içinde ne geliyosa o kalsın sıkıntı yaşamazsın. eğer istersen imzamdaki yazılıma bi bak belki işini görür. Ben flash atamam diyosan da yarın yardım edebilirim bugün şehir dışındayım

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi

şuan mobildeyim tabiki de çözümü var pcden giriyor isen profilime girip yazdığım mesajları sondan geriye doğru kontrol et bi arkadaş için çözümü ve gerekli programı orda verdim. Eğer mobilsen biraz bekle bugün ya da yarın yardımcı olabilirim

- - - Eklendi - - -

o zaman son çare flash at kardeşim ve gerekli olmadıkça dışarıdan güncelleştiriyim diye qt falan yükleme içinde ne geliyosa o kalsın sıkıntı yaşamazsın. eğer istersen imzamdaki yazılıma bi bak belki işini görür. Ben flash atamam diyosan da yarın yardım edebilirim bugün şehir dışındayım
kardeş valla bir arkadaş sağolsun flaşh attı ama bi değişiklik olmadı acaba atamadı mı bide sen atarsan olabilir belki.

serinaga

serinaga

Üye
flash ile düzelmesi lazım. Hatta flash sonrası rehber uygulama vs. herşey başlangıç haline döner ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt