C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?
telefona yapılan yorumlar genellikle iyi benim istediğim özellikler var ama batarya kapasitesi az şarjı güç tasarrufu modu ile 4 gün kadar gidiyor mu ?en önemli sorum şarj olayı, kullanırken nelere dikkat etmem gerekir?baharda almayı düşünüyorum hem fiyatı düşer hem 4 gb hafıza kartı takmak için kar ederim

PriZm

Üye
gayet güzel bir telefon

tabi 600 tl içinde çok daha iyi modellerde var ideos x5,fit gibi

Tepkiler: atakan25

pRime.

Üye
Normal kullanımda şarjı baya iyi gidiyor, zaten bu tatmin etmezse diğerleri hiç tatmin etmez şarj konusunda.

PriZm

Üye
eğer şarj uzun gitsin diyorsan androidden uzak dur

Tepkiler: fatih_347 ve atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler güç tasarrufunda tutarım genellikle zaten büyük ihtimal alacağım bu arada ideos x5 te 1500 mah batarya olmasına rağmen bekleme süresi o kadar fazla değil c6-01 kadar gider bence

pRime.

Üye
sen ironi yaparak beni gülmekten öldürüyorsun

pRime.

Üye
Duyduklarıyla gaza gelen gençler gelip çok şey biliyormuş gibi yapıp ortalığı birbirine katmazsa hiç bişeycik olmaz.

Tepkiler: Bomb City

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak tavsiye edermisiinz etmezmisiniz

pRime.

Üye
Ederim.

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
peki örneğin arkadaşımla foto çekilcem yakından değil o kadarda telefonu tutcam ikimiz çekicem yani güzel çıkar mı otofokusa gerek var mı?

PriZm

Üye
Net çıkar otofocus olayı sadece metin gibi küçük şeyleri çekerken lazım oluyor c6-01 ile bulanık çıkar yazılar okunmaz

600 liraya alınan fit daha mı iyi C6-01'den.
Günün esprisi bu sanırım.Halbuki S^3 forumu sanıyodum burasını
Saka bi yana o paraya o telefonun özelliklerini sunan telefon yooooook.
Tavsiyemdir.Kamerası çok iyi af'a gerek yok yakın çekimler haricinde.

Tepkiler: pRime.

PriZm

Üye

Android olduğundan öyle dedim.Tartışma çıkmasın.

Lenneth

Üye
Anna guncellemesi ile bayagi sorun yasayan oldu sarj konusunda. O yuzden Nokia duzeltene kadar pr1.2 ile kullanacaksaniz alin derim.

pRime.

Üye
Katılıyorum.

----------Eklendi @ 19:04:53 ---------- Yazıldı @ 19:02:51 ----------

Anna guncellemesi ile bayagi sorun yasayan oldu sarj konusunda. O yuzden Nokia duzeltene kadar pr1.2 ile kullanacaksaniz alin derim.
Anna yüklü gelenlerde sorun yok diye biliyorum.