c6 01 16 gb hafıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huso1905

huso1905

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 16 gb hafıza Kartı
arkadaşlar kullandığım telefon c6 01 hafıza kartı almayı düşünüyorum 16 GB'lik alacam telefon bu boyutu destekliyormu ve şu ürüne bakarmısınız tavsiye edermisiniz

deadlydesire

deadlydesire

Üye
hiç düşünmeden al arkadaşım şu an kullanıyorum ;) mükemmel bi ürün ;) ayrıca telefon 32gb a kadar destekliyor emin olabilirsin ;) :oke:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bu hafıza kartın fiyatı ne kadar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
69 tl pahalı sanki ama özellikleri güzelmiş alınır

SilentOne

SilentOne

Üye
müşteri yerse meselesi işte

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben de bu kartın 8 Gb ını kullanıyorum aynı siteden kampanyalı almıştım gayet güzel

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
ben 8 gb aldım 23 liraya + kullanıcı klavuzunda var onun üstünde 4 2 sd bişeyler yazıyor ona uyumlusunu alırsın klavuzda resimle gösteriyor.Fiyata gelince çok yüksek gibi

SilentOne

SilentOne

Üye
paranız biraz daha varsa kingstne flen alın

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben 8 gb aldım 23 liraya + kullanıcı klavuzunda var onun üstünde 4 2 sd bişeyler yazıyor ona uyumlusunu alırsın klavuzda resimle gösteriyor.Fiyata gelince çok yüksek gibi

muhtemelen kullandığın kart Class 4 tür o fiyata
bahsedilen kart Class 10

cortex47

cortex47

Üye
Aynen arkadaşlar class 10 bir kart bu, fiyat normal gibi bence.

CHARISMATIC1903

Üye
ne gerek var class6 alıver

huso1905

huso1905

Üye
    Konu Sahibi
ne gerek var class6 alıver

arada fazla bi fiyat farkı yok 6,5 lira oynuyor ikiside fark etmez benim için önemli olan video felan çekerken kasar mı kasmaz mı diğer özellikleri zaten destekler uygulamalar felan onlardan bahsetmiyorum bile

team firması baya tutulmuşki çoğu eticaret sitesinde var kingstonun bazı kartları yokken bile siz ne dersiniz

atakan25

atakan25

Üye
bende class 10 8gb almak istiyorum kingston bulurm inşallah

kartal3x

kartal3x

Üye
arkadaşlar kullandığım telefon c6 01 hafıza kartı almayı düşünüyorum 16 GB'lik alacam telefon bu boyutu destekliyormu ve şu ürüne bakarmısınız tavsiye edermisiniz

c6-01 bende de var aynı kartı ben hızlı al.com dan aldım çok çok memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt