c6-00 ve c6-01'e nasıl türkçe dil yükleyebilirim.phoenix ile olurmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
c6-00 ve c6-01'e nasıl türkçe dil yükleyebilirim.phoenix ile olurmu?
merhaba arkadaslar.devamlı yazılım yüklerim ama bu c6-00 RM-612 ve c6-01 RM-718 cihazları var elimde nasıl türkçe yüklicem çözemedim.yurtdışından geldi cihazlar,son sürüm flash dosyaları elimde mevcut indirdim ama arastırdım kimse phoenixle yüklememiş galiba.phoenixi bırak neredeyse hiç yükleme yapana rastlamadım.tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

-starkiller-

-starkiller-

Üye
jaf kullan ben de c6 rm-612 kullanıyorum rahatlıkla türkçeleştirebilirsin ancak c6-01 rm-718 hakkında emin değilim malum cihaz s^3

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
ikiside ayni seri tel degilmi? jaf icin bana link verebilirmisin sana zahmet.jaf kullanmayali cok oldu,simdi ben arastircam farkli modeller icin olanini bulurum,sifir telefonu yakmaktan korkuyorum.bana senin kullandigin talimata gore bir link verirsen cok makbule gecer.tesekkurler..

----------Eklendi @ 14:52:18 ---------- Yazıldı @ 12:57:12 ----------

jaf 1.98.62 indirdim ama c6 yok ini yi tıkladımda listede c6 yok.sen nasıl jafla attın flashı.kafayı yicem :)

-starkiller-

-starkiller-

Üye
Blackstar C6-00 v20.0.042 bunu kullanarak yaptım ama telefon v20 veya daha düşükse yapabilirsin öğrenmek için *#0000# yap bununla telefon hacklenir de ama ben fabrika ayarlarında hack olmadan istiyorum diyosan navifirm ile yazılımları bu rehberi kullanarak at ama factory set seçeneğindeki işareti kaldır :)

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler sayende c6yı yükledim.şimdi c6-01 kaldı onu yapcam bakalım arastırmaya başlıcam

durukk96

Üye
ben c6-00 daki bütün fw leri Nokia Firmware Editor ile türkçeleştirdim kullanması çok kolay tavsiye ederim(Tabi elinde türkçe lang. dosyası varsa)

ozgunb

ozgunb

Üye
c6-01 de bootloader var. biraz zor fw atman.

-starkiller-

-starkiller-

Üye
bootloader bildiğim kadarıyla sadece modlamaya izin vermiyordu navifirmden indirilen orjinal yazılımda sorun çıkaracağını sanmam

eda elektronik

Üye
phonix ile c6-01 ok korkmadan atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt