C6-00 Ve Bitmek Bilmeyen Sorunları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi
C6-00 Ve Bitmek Bilmeyen Sorunları ?
Zaman Zaman Baglantı Hatası Oluyor ve 10 dk Boyunca ne mesaj ne arama yapılıyor acil aramada dahi .
mesaj yazıyorum mesaj gidiyor daha mesajlardan çıkamıyorum . menuye veya ana ekrena dönmüyor .
ram cok düşüyor .
hackleyemedim bir türlü batarya çok kısa gidiyor .
tel sapıtıyor bazen sürekli titriyor ben kapatana dek herhangi bir sistemiyle oynamadım veya hack yok format yedi dahada sapıttı ne yapmalıyım bir fikir varmı ?:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi
Cevap Yokmu Arkadaşlar ?

-efşan

-efşan

Üye
Arkadaşım servise getir bende de c6 var ama dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım hatta hiçbir sorunu yok telefonumun şarj 2.5-3 gün gidiyor bende hatta tel hackli ve birsürü uygulama çalışırken

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi
servis ne yağar sence ? :)

-efşan

-efşan

Üye
servis ne yağar sence ? :)

bilmiyorum arkadaşım servisin ne yapacağını muhtemelen bir iki sefer yazılım atar
ama yazılım versiyonun ne v42 biraz sorunlu olması lazım ben 43 kullanıyorum

berkan2704

Üye
cengiz sen 43 yazılımı nerden indirdin nokianın sitesinde sadece 42 war

SilentOne

SilentOne

Üye
sen en iyisi servise gönder

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Sanal qwerty klawyesi yok

-efşan

-efşan

Üye
cengiz sen 43 yazılımı nerden indirdin nokianın sitesinde sadece 42 war

navifirm ile indirdim arkadaşım türkiye için değil yalnız alman paketini kullanıyorum ve 42 ye nazaran birçok sorun kalkmış ortadan daha stabil çalışıyor

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
V42 mi 43 mu oha. Benımki v20 :s

sokarus

sokarus

Üye
vallahi bendekinde problem yok uretrim hatasi olabilir bence servise goster yada yazilimi guncelle birde oyle dene

surcozy

surcozy

Üye
C6-00 hakkında arkadaslar bu telefonda ram sorunu coook büyükarka planda hic bisi çalıştırmadan 50 MB ram dahada düsüyor 1-2 program sonra ve telefon kilitleniyor kimi zaman ölece kalakalıyor yada inanılmaz yavaşlıyor
ve arkadaşlar bu telefonun kendi hafızasıda çok küçük bence alacaksanız c6-01 modelini tercih etmeniz arasinda fazla fark da yok fiyat olarak tabiki

-efşan

-efşan

Üye
C6-00 hakkında arkadaslar bu telefonda ram sorunu coook büyükarka planda hic bisi çalıştırmadan 50 MB ram dahada düsüyor 1-2 program sonra ve telefon kilitleniyor kimi zaman ölece kalakalıyor yada inanılmaz yavaşlıyor
ve arkadaşlar bu telefonun kendi hafızasıda çok küçük bence alacaksanız c6-01 modelini tercih etmeniz arasinda fazla fark da yok fiyat olarak tabiki
arkadaşım katılmıyorum sana dediğin sorunları ben niye yaşamıyorum
tabiki bende c6 yerine c6-01 'i tercih ederdim ama ben cihazı aldığımda yoktu c6-01 samsunda

• Beğen
Tepkiler: surcozy
-starkiller-

-starkiller-

Üye
ben de c6 kullanıyorum hackledikten sonra ram 68'i bile gördü ama kullanmanıza bağlı mesela spb kullandığınızda 25mb ram yiyor opera mobile 20 mb yiyor size pek bi şey kalmıyor ayrıca v20.0.42de java problemi var v20.0.043de varmı bilmiyorum ama ben sadece java problemini gördüm ve haklısınız c6-01 çok daha iyi

• Beğen
Tepkiler: surcozy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt