C6 0-1 acele destek !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
C6 0-1 acele destek !!
Arkadaşlar teldeki bi arzadan dolayı teli telefoncuya götürdüm ve formatladı sonra symbian annayı ve güncellemerini yeniden kurdu telde bi sorun yok gibi gözüksee telde bazı uygulamaları açdığımda mobil security eksık hatalı bozuk bulunamadı gibi bi yazı çıkıyo napabılırım ve telde başka bi sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum

serecans

serecans

Üye
aynı sürümü flash at düzelir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
F-Secure uygulaması herhalde forumda ve mağazada mevcut yüklersen sorun giderilir çünkü eksikliğinden açılmıyor anladığım kadarıyla .

byred55

Üye
bırde kendın guncelle

Febris

Febris

Üye
Phoenix ile flash at forumda videolu resimli anlatımlar var sorunların çozulur

umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
Evt f-secure uygulaması kardeşim napim silim başdan mı kurim bide flas a at derken tam olarak nasıl yapabilirim anladım.

valent

valent

Üye
Onu sil birde sildikten sonra dene kurmadan önce

bozkurt955

bozkurt955

Üye
Evt f-secure uygulaması kardeşim napim silim başdan mı kurim bide flas a at derken tam olarak nasıl yapabilirim anladım.

kardeş üzerindeki flash ne ise onu tekrar göster ve phoniex ile yap bu işi ama dikkat et

umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar denicem şimdi

valent

valent

Üye
dikkat et telefonu öldürme aynı sürümü üzerine kur

hakan_710

hakan_710

Üye
hafıza kartı takılıysa pc ye bağla private klasörü var içinde de 10202dce olması lazım 10202dce yi silip dene. Sorun devam ederse aynı sürümü yeniden yükle sorun giderilecektir

umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
yav arkadaşlar c6 0-1 için tam olarak nasıl flşah atcaz beceremedim yanlış atmakdanda korkuyorum nasıl yapıcam tek bildiğim tel şu an RM-718 nasıl yapıcam detaylı olarak anlatırmısınız ve daha sonra mobil securty dosyasını orda bulabilcekmiyim ?

hakan_710

hakan_710

Üye
nokia suite yi indir ordan yap en basiti bu diğer yöntemlere girme. Eğer telefon yazılımdan sonra ıngilizce olursa haber ver diğer yöntemden yardım edeyim ben sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt