C510 İle İlgili 3 Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mat_67

Üye
    Konu Sahibi
C510 İle İlgili 3 Soru
değerli üyeler, ben Sony Ericcson C510 model cep telefonu almayı düşünüyorum ama değişik sitelerdeki bazı yorumlarda soru işareti yaratan 3 durumu sormak istiyorum;

1) Şarj olayında kimi yorumlarda(sayısı çok az da olsa) 1-2 günde bittiği yazılmış, hepsinde öyle midir? Aldığım zaman benimkinin şarjı da o şekilde olursa garanti dahilinde batarya değişimi oluyor mu?

2) Titreşiminin çok zayıf kaldığını belirten yine yorumlara rastladım, titreşim önemlidir sessize alındığında bilirsiniz... Titreşimi gerçekten nokialara göre çok mu cılız?

3) Sesinin az çıktığına dair yorumlar yapılmış bazılarında, benim için en önemli 2 unsurdan biridir çalan zil sesinin gür çıkması, sesi gerçekten tabiri caizse gümbür gümbür mü yosa çoğu samsunglar gibi o konuda da mı cılız?

NOT: Benim için en önemli 2 unsur, ŞARJ ve ÇALAN ZİL SESİ gürlüğü

mahseer898

Üye
akustik ile ses cosuyorr

fung_hu

Üye
telefon 10 numara bişet 4 gün şarj gidiyo.
ses çok deli çıkıyor.
titreşimde gayet kaliteli. düşünmeden al. ben 2 hafta önce kullandım. bu zamana kadar kullandığım en kaliteli telefon. hiç bir eksisini bulamadım ben.
Bu arada bu yorumuda telefondan yapıyorum :D

--------------- Ekleme ---------------

yanlış yazmışım. 2 hafta önce aldım halen kullanıyorum dicektim

halitinho10

halitinho10

Üye
telefon qüzeL knk . Tawsiye ederim . Titreşim qayet yerinde . Ses konusunda da normaL sesi ama ekolayzırı ayarlarsan qüzeL ve kaliteli çıkıyo . BEnce aL

--------------- Ekleme ---------------

bu arada şarjı da çok iyi

enverkinyas

Üye
bir çok çift hoparlörlü telefonla ses yarışına girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt