c5 03 yeni yazılım güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

warriorname

warriorname

Üye
Çok özür dilerim yanlış alarm sizi meşgul ettiğim için çok özür dilerim cfw yüklemediğim halde *#0000# baktım rm-612 gösteriyordu hard format attım v23 geldi çok özür dilerim.Konuyu kilitleyebilirmisiniz.Gerçekten sizi meşgul ettiğim için çok özür dilerim..

Joker.

Joker.

Üye
yok ne meşkulü kardeş işimiz yardım

ugurcank

Üye
güncellemede yeni ne var

- - - Eklendi - - -

ben birşey bulamadım

Masterthone

Masterthone

Üye
bOOTLOADER ÇaresizliĞİİİİ

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Arkadaşlar Nokia C5-03 23.0.015 Güncelleme Çıkmıştır Hayırlı Olsun

knnsz21

Üye
eyv kardeşm saolasın

Edit: yav hiç bi değişiklik yok piyasada

neşter1461

neşter1461

Üye
yüklemesem mi ne.boş bir güncellemediyor yükleyenler.ortalık cfw dolunca nokıa bu güncellemeyi bize inat çıkardı.v30 beklerken ne ile karşılaştık.çok cimrisin nokıa çok.android seni bitirecek böyle giderse.

knnsz21

Üye
symbian bitti ya wm yada androide geçmesi şart artık !

olsada

Üye
c5-03 nasıl bi telefon? Almayı düşünüyorum da

Ben yaklaşık bir yıldır C5-03 kullanıyorum. Gayet memnunum şarji iyi gidiyor. Biraz Ram belleği düşük onun haricinde kamera çekimi ve ses kaydı mükemmel. Internetten indirip yükleyebileceğin oyun uygulama widget vs arşivi geniş olan bir telefon. Sıfır fiyatı 480 civarı ben ikinci el 300'e almıştım. Bu fiyata güzel bence. Tavsiye ederim

Reexecution

Reexecution

Üye
ben telefonun dışına daha çok önem veririm.çok naxzik çok güzel bir tasarım.gerisi yalan.

bence kesinlikle alma zaten telefon kaç yılında çıktıki 2010 du sanırım
ve cihaz s60v5,
s60v5 in çok kötü bir mağzası ve işletim sistemi var.
cihazın özellikleri:
128 ram
600 mhz cpu
bilinmedik gpu.

asıl soru şu:telefon akıllıtelefon olarakmı alınmalı yoksa dokunmatik olarak mı ?
akıllıtelefonsa symbian batmıştır .dokunmatik içinse sizin tercihiniz.artık nokianın symbian lı telefonlarını unutun . hiç bir beklentiniz olmasın.(android vs)

bence c6-01 vs yeni çıkan symbian^3 lü cihazlardan da almayın onlarda kötü.her android uygulaması symbiana göre derlenip çalıştırılamadığı için mağzası-uygulama alanı kötü.

gidin en basitinden galaxy y alın ya da sony ericson w8 , w8 de 168 mb ram ve orta bi cpu var.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaşın bütçesi yoktur C5-03 almak istemiştir.Evet haklısınız pek iç açıcı bir telefon değil.Bootloader yüzünden telefona birşey yapılamıyor buda adama koyuyor.Benim sana tavsiyem bütcen az ise 2.el 5800 düşünedebilirsin.Kamera dersen yeterli,polarbit oyunları oynarsın,c6 portu yapılmış cfw kurarsın telefondan zevk alırsın.Sıkılınca kendi cfw kendin üretmeye çalışırsın ve ben böyle yapıyorum hoşumada gidiyor.Bir çok üyenin mod arşivi var deneye deneye tam istediğin gibi cfw yapıp kullanırsın

Reexecution

Reexecution

Üye
Arkadaşın bütçesi yoktur C5-03 almak istemiştir.Evet haklısınız pek iç açıcı bir telefon değil.Bootloader yüzünden telefona birşey yapılamıyor buda adama koyuyor.Benim sana tavsiyem bütcen az ise 2.el 5800 düşünedebilirsin.Kamera dersen yeterli,polarbit oyunları oynarsın,c6 portu yapılmış cfw kurarsın telefondan zevk alırsın.Sıkılınca kendi cfw kendin üretmeye çalışırsın ve ben böyle yapıyorum hoşumada gidiyor.Bir çok üyenin mod arşivi var deneye deneye tam istediğin gibi cfw yapıp kullanırsın

C.S

C.S

Üye
şuanki güncel sürüm 23.0.015 olarak görünüyor. ve rm-697 . pek bir değişiklik yok .

mashina

mashina

Üye
hiç bir farkı yok ilk aldığındaki güncelleme haricinde

zonguldakhost

Üye
ben bir türlü yeni gelen yazılımı yükleyemiyorum yazılımı pc ye indirip telefona atıp yüklemeye çalışsam olur mu ve bir de yeni yazılımı nerden indirebilirim ?

Üst Alt