Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c5 -03 yeni cfw hazırlayan varmı arkadaşla..
Sponsorlu Bağlantılar
metox1
Üye
Konu Sahibi
c5 -03 yeni cfw hazırlayan varmı arkadaşla..
c5 -03 yeni cfw hazırlayan varmı arkadaşlar hep aynı cfwler sıkıldık artık..varsa bildirsin arkadaşlar hep aynı cfw yükleye yükleye telefondan sogudum resmen
yada benim gibi symbian 3 çe geçicen ben 603 aldım çok memnunum
Özkan Ç.
Üye
bu saatten sonra symbian kullanmak çok mantıksız android gelecek vaad eden tek sistem denebilir
ercnakn
Üye
özkan kardeşim para mi var androide geçelim:-) şöyle biri çıksın benim c503e bi kıçı kırık android takas etsin zerre düşünmeden veririm:-)
metox1
Üye
Konu Sahibi
zaten bende alalı 1 sene oluyor o zaman 540 tl aldım şimdi 500 tl çok güzel android sistemli telefonlar var acele etmeseydim keşkem ya satsam şimdi 150 felan .ssssss
ercnakn
Üye
benimki de aynı durum vallah araştırsaydim biraz iyi olurdu geçen gün 80 tl dediler:-) şimdi yine iyi özkan'in yaptığı cfw yüklü dokunmatik iyi ram iyi c'nin çoğu boş ilk aldığımda 4 gün sonra kullanılmaz hale gelmişti:-).
Özkan Ç.
Üye
hacı bizdede para yok zaten o yüzden sürünüyoruz bununla poyo34 603 almış ya ben ona istinaden yazdım birazda yani ne olursa olsun symbian etrafında dolanmamak gerekir artık ben 603 alacak parayı bulsam üzerine biraz daha koyar android birşey alırım yani
poyo34
Üye
işte bende android sevmiyorum o yüzden almadım symbiana aşığım işin aslı nokia 3310 kullanırım ama android kullanmam çok gerekirse ios kullanırım benim için ölsede bitsede varsa yoksa symbian
Özkan Ç.
Üye
ben o kadar değer verilecek bir sistem olmadığını düşünüyorum hacı, değerler görecelidir elbet.
c5-03 için birşey beklemeyin ben sıkıldım 2 el +40tl verip t20 turkcell ile takas ettim şimdi çok memnunun. İllada nokia diyorsanız ashalara yönelip yeni bir telefon alın derim
çok güzel bir cfw aynen katılıyorum tam istedigim gibi..ama tek sorun yazıların güçük olması c6.01 gibi olsa hani illa herşeyi menüya sıgdırmasa aynı orjinal cfw gibi menüyü bıraksa çokk iyi olur yüklerim bidaha degiştirmem açıkçası özkan kardeşim cfw aynı ama tek menü'de orjinal gibi olurmu yapabilirmisin ?
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
özkan kardeşim şöyle yapabilirmisin sadece menüyü ??
Özkan Ç.
Üye
resimdeki menü sadece uygulamadır. Dostum belle shell gibi bekleme ekranı olupta normal menü olması biraz zor uygulama normal menüye izin vermez çünkü
metox1
Üye
Konu Sahibi
uygulama oldugunu biliyorum ki ben bu resim sadece bir örnek ya şöyle diyorum ben ana menü kaydırmalı menü ise 3*4 gibi orjinal olmasada olur