c5-03 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan0054

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 yardım
Selamın aleyküm maxıcep ailesi ben bi nokia c5-0 aldım 1 hafta oldu alalaı daha ama aklıma takılan bi kaç soru var bu yazılım işlerinden pek anladığım sölenemez not: telefon hacksiz yani aldığım gibi duruo bişi yapmadım :D
sorun1: telefona yeni attıgım müzikler müzik playerda görünmüyor varsa daha iyi bir müzik player lazım
sorun 2. videolarda cok donma yaşıyorum ramblaw kullanıyorum ama genede donuyor filmizle.mobiden indirdiğim filmlerde bile donuyor real player zaten indirmeden hiç izleyemiyorum cok donuyor iyi bi kasmayan videol player lazım
3. coğuuygulama acılmıyor yada kasıyor bu telefona uygun kasmayan ve açılan uygulama nereden bulabilirim tüm neti gezdimcoğunda sorun cıktı

bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
umarım konuyu doğru yere açmışımdır :D

furkan0054

Üye
    Konu Sahibi
cok teşekkür ederim kardeş kütüphaneyi güncellemek müziklerimi getirdi ama attığım july player da süresi geçmiş sertifika hatası verdi ve attığın yerdeki coğu uygulamayı inceledim coğu benim telefonumda ya sertifika sorunu yada kasma yaptı 3 sorunun 1i gitti 2 si kaldı şuan :)

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu hacklemen gerek tüm uygulamaları yüklemek için

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence başka video player yükleme çünkü daha çok kasar. İlle de yükleyeceksen UC Player yükle. Kasma yapıyorsa bence format atmayı dene.

furkan0054

Üye
    Konu Sahibi
telefon 1 haftalık aldıgım günde vardı bu kasma sorunu zaten bazı videolardaki kasmayı azaltıcak alternatif bi player arıyorum ben mümkünse bide bana isim yerine link atın benim bulduklarımın coğunda sertifika hatası veriyo bide şu hackleme nasıl oluo? garanti gidermi zararı varmı nasıl yapılır ? :D şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

furkan0054

Üye
    Konu Sahibi
cok sağol adaş allah razı olsun valla o yöntemle tüm uygulamalrı yüklüom 0 sertifika sorunu :) video playerda işimi gördü saolasın son bir şey sorucam biraz forumda dolaştım bulamadım şaka amaçlı konuşurken ses değiştiren bi program varmı?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Rica Ederim de öyle bir uygulama yok ama şöyle birşey var konuşurken arka planda trafik sesi falan çıkaran uygulama var bu şekil de de kandırabilirsin.

furkan0054

Üye
    Konu Sahibi
anladım o zaman kalsın :D benim aradığıma uymuyo .D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eğer yüklemek istersen Dosya türü Zip. Çıkart ve yükle.

Best Call Cheater : Tıkla ve İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt