C5-03 Wifi Üzerinden Yazılım Güncellemek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Wifi Üzerinden Yazılım Güncellemek İstiyorum
Arkadaşlar telefonuma son sürüm v22 yükledim. Usb bağlantısında sorun oluştu. Ben şimdi telefonun wifi sinden yazılımı tekrar güncellemek istiyorum. *#0000# giriyorum guncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme yoktur uyarısını veriyor v22 sürümü yüklü olduğu için.. v22 sürümünü wifiden tekrar nasıl yükliyebilirim?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar telefonuma son sürüm v22 yükledim. Usb bağlantısında sorun oluştu. Ben şimdi telefonun wifi sinden yazılımı tekrar güncellemek istiyorum. *#0000# giriyorum guncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme yoktur uyarısını veriyor v22 sürümü yüklü olduğu için.. v22 sürümünü wifiden tekrar nasıl yükliyebilirim?

süitten ancak yükleyebilırsın arkadasım cıhaz yönetımine bak bırde orda gorunur belkı

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi

süitten ancak yükleyebilırsın arkadasım cıhaz yönetımine bak bırde orda gorunur belkı
Mesajımda belirttiğim gibi usb bağlantımda sorun var büyük ihtimalle yazılımdan dolayı çalışmıyor daha önce başıma gelmişti, kendiliğinden düzelmişti. Şimdi tamamen çalışmıyor suitten yükleyemem açıkcası telefon yönetiminden yazılım güncellemesi yapmak istediğimde güncel yazılım yoktur uyarısı alıyorum v22 yüklü olduğu için benim tekrar wifiden v22 yazılımını yüklemem lazım..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Suite ile güncelleyebilirsin anca

----------Eklendi @ 16:09:11 ---------- Yazıldı @ 16:07:20 ----------

Mesajımda belirttiğim gibi usb bağlantımda sorun var büyük ihtimalle yazılımdan dolayı çalışmıyor daha önce başıma gelmişti, kendiliğinden düzelmişti. Şimdi tamamen çalışmıyor suitten yükleyemem açıkcası telefon yönetiminden yazılım güncellemesi yapmak istediğimde güncel yazılım yoktur uyarısı alıyorum v22 yüklü olduğu için benim tekrar wifiden v22 yazılımını yüklemem lazım..

Yazılım ile alakası yoktur. Sen Garantiye gönder

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb kablosunu yada portu degiştırip dene derim

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Suite ile güncelleyebilirsin anca

----------Eklendi @ 16:09:11 ---------- Yazıldı @ 16:07:20 ----------

Yazılım ile alakası yoktur. Sen Garantiye gönder
Başka çarem yok sanırım ama garantiye göndermeden önce box makinasıyla tekrar yazılım attırayım olmazsa garantiye gönderirim.
Yardımlarınız için teşekkürler..

----------Eklendi @ 16:15:23 ---------- Yazıldı @ 16:11:24 ----------

usb kablosunu yada portu degiştırip dene derim

denedim ama çalışmadı :(

trallend

trallend

Üye
Garantiye göndermeni tavsiye ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt