C5-03 v22.0.007 Sonunda Türkiye'ye Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 v22.0.007 Sonunda Türkiye'ye Geldi
Arkadaşlar navifirmden baktığımda TÜRKİYE güncellemesinin geldiğini gördüm şuanda yüklüyorum.. Hayırlı Uğurlu Olsun... :)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
temadan farklı hiç birsey yok çok az bir hızlanma var sadece

hsyndumluuu

Üye
ewet şadce tema bşka yok

sayfer

sayfer

Üye
Ya anca adam kandırıyolar adam gibi bi geliştirme yok Bu nokia adamı aldığına alacağına bin pişman ederrr

ekomar16

ekomar16

Üye
Yok değişiklik var arkadaşlar dokunmatik cidden daha hassas duvar kağıdına slayt eklenmiş vb. yeni güncellemeyi çok sevdim

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
duvar. Kağıdı'nda zaten bir önceki sürüm'de'de vardı.

ayhanbabacano

Üye
o slayt önceden de vardii :))

ibrahimtmz

Üye
eee bu yeni güncellemenin bi esprisi yok o zaman :)

joy1966

Üye
Ne bekliyordunuz ki? Adı üstünde Symbian. Beğenmeyen Nokia harici bir telefon alıp Andoid'e geçer. :)

mhustafa

mhustafa

Üye
katılıyorum symbıan bu adı ustunde

• Beğen
Tepkiler: joy1966
alpaslan158

alpaslan158

Üye
güncellemeyi yaptım ama ekran artık dönmüyor ve q werty klavye kaldırılmış

unalozturk

unalozturk

Üye
Telefonu 2 gün önce aldım. Kutuyu biraz korkarak açtım, telefonu elime aldığımda berbat dokunmatik hassasiyeti yüzünden Nokia'ya lanet okudum. İlk işim güncelleme olup olmadığına bakmaktı. Güncelleme yaptıktan sonra telefonda ayrı bir hızlanma ve dokunmatik hassasiyetinin artmış olduğunu gördüm. Bir kere daha Nokia'yı sevdim. Kolay menü kullanımı zorlaştıracak uygulamalar yok. Android gibi pil süresi çok az değil.

Samsung'un Galaxy Ace modelinde Android deyemimim olmuştu. Daha öncelerde de Windows Mobile deneyimim çok oldu. Ama Android ve WM da, yok o uygulamaydı yok şunu yüklemeliyim, yok ROM atmalıyım falan derken kullanmayı unutuyordum neredeyse. Evdeki bütün zamanımı telefon ile harcıyorum. Nokia ile şimdi rahatım.

Uygun fiyat güzel malzeme, görüntülü konuşma yapmıyorum ön kameraya zaten gerek yok. 3G hızı güzel. WLAN yanında gelen 2 GB hafıza kartı, Creative kulaklığım ile bazen müzik keyfi. Gerçekten mükemmel seçim yapmışım.

adamlarwar

Üye
panpalar ben daha yapamadım:'(

pascal1

pascal1

Üye
telefonda nokia suite de gözükmüyor bende de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt