C5 03 un kabi degisirmi ?

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
O telefon gerçek bile değil. Gerçeği bu:

Nerden mi anladım? İkincil kasa renginin koyuluğundan ve de kasa açıklığındaki renkten. Boyanmış o telefon bence.
tamam 2.resim daha guzel zaten. ama birincisi gerçek bence çünkü benim yeşilde internetteki kadar açık yeşil değil daha mat.Onedenle usttekı mavi daha mat olduğu için ustteki gerçek. o 2renk gibi göründüğüne takılıyosan benımkıde oyle. senınkı sıyah olduğundan farkedilmiyor sende.

benim c5 te görüntlü konusma yok?

ahmetc503

bence beyaz ama beyaz bulamadığım için siyah aldım

----------Eklendi @ 15:19:02 ---------- Yazıldı @ 15:16:03 ----------

Oha bu kadar olduğunu bende bilmiyordum
aynen ben sadece5 ini biliyodum

----------Eklendi @ 15:22:27 ---------- Yazıldı @ 15:19:02 ----------

Evet

----------Eklendi @ 00:47:28 ---------- Yazıldı @ 00:32:48 ----------

C5-03 Renk Çeşitleri
Beyaz - Mavi

Bunu Bende Çözemedim

o 2. resimdeki ne öle orjınaliyle alakası bile yok

Bilmiom Bende Buldum Koydum Belki Vardır Ama Türkiye De Yoktur

bende tüm beyaz aradım aylarca ama hayallerim yıkıldı
yesıl de iyi napalım

tümüde deısmıyo dye dedıler bana tüm beyaz yapcaktım yapılıyosa kenarları kalıyomus yne dedıler

Tepkiler: 'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
bende tüm beyaz aradım aylarca ama hayallerim yıkıldı
yesıl de iyi napalım

tümüde deısmıyo dye dedıler bana tüm beyaz yapcaktım yapılıyosa kenarları kalıyomus yne dedıler
Aynen ya hiç sorma sadece altı mavi olsada iyi ama napalım gerek yok yeşilde iyi

stea

Üye
Bende de c5 03 var çook memnunum. Ancak sensörlü arış oyunu bulamadım bulduysamda sertifika hatalı. Telefonu hacklemek istemiyorum. Sensörlü araba yarışı oyunu önerebilir misiniz ? Ve ya oynadığınız ? Teşekkürler

il.ya

Üye
Benimde C5-03 telefonum var ve bozulacağı anı sabırsızlıkla bekliyorumki kendisinden kurtulabileyim diye,
Bu telefonu al al diye israr eden arkadaşlarimada burdan en derin sevgilerimi yolluyorum