c5-03 ' ü nasıl sürekli dondurabilir ya da reset attırabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak_9999

burak_9999

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 ' ü nasıl sürekli dondurabilir ya da reset attırabilirim?
Bende kendi paramla alma c5-03 var. Telefonumu değiştirmek istiyorum. henüz 8 aylık. o yüzden babama söyleyip satmak istiyorum. ama babamın buna izin vereceğini sanmıyorum. o yüzden telefonumu sürekli nasıl dondurabilirim ya da çok kasan bir program var mı? telefonumun hafuzasını doldursam sürekli donar mı? lütfen zahmet olmazsa bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

u_cosar

u_cosar

Üye
eğer telefonun hafızasını sonuna kadar dıoldurabilirsen bu olabilir

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bende kendi paramla alma c5-03 var. Telefonumu değiştirmek istiyorum. henüz 8 aylık. o yüzden babama söyleyip satmak istiyorum. ama babamın buna izin vereceğini sanmıyorum. o yüzden telefonumu sürekli nasıl dondurabilirim ya da çok kasan bir program var mı? telefonumun hafuzasını doldursam sürekli donar mı? lütfen zahmet olmazsa bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

Reis sorması ayıp 8 aylık telefonu neden satıyorsun.Ayrıca böyle bir yönteme ne gerek var!Forumda şahane cfw var c5-03 için.

burak_9999

burak_9999

Üye
    Konu Sahibi
Sorma ya arkadaşlarda android li telefonlar görüyorum, moralim bozuluyor

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benimde mesajım bulunsun bilen varmı?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben iyi bilirim o telleri.önce asphalt 4 hd aç.sonra haritaları aç.daha sonra normal browsere gir.bi kaç uygulama aç.telefon kafayı yemiştir:)yalnız yeni belle arayüzu yapılabiliyor diye biliyorum.onu bi dene belki seversin:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...