c5-03 ü nasıl dondurabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak_9999

burak_9999

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 ü nasıl dondurabilirim?
Bende kendi paramla alma c5-03 var. Telefonumu değiştirmek istiyorum. henüz 8 aylık. o yüzden babama söyleyip satmak istiyorum. ama babamın buna izin vereceğini sanmıyorum. o yüzden telefonumu sürekli nasıl dondurabilirim ya da çok kasan bir program var mı? telefonumun hafuzasını doldursam sürekli donar mı? lütfen zahmet olmazsa bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
derin dondurucuya at :)

ecel54

ecel54

Üye
ilk önce çok ağır bi tema yükle , köyü bir tema efekti yükle , opera mobile çok ram kullanır, bunları yap zaten yavaş olan telefon hepten yavaşlar :ehe

burak_9999

burak_9999

Üye
    Konu Sahibi
Ağir bir tema yükle derken öneriniz var mi? Prograsmlari c ye kurayim mi? Yine de konuyla ilgilerndiğiniz için sağolun :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
anna tema var onu yükle 12 mb yer kaplıyor

burak_9999

burak_9999

Üye
    Konu Sahibi
abi zahmet olmazsa acaba bu temayı nerede bulabilirim ovi store de olur mu? olmazsa linkini buraya yazarmısın?

trallend

trallend

Üye
Tün herşeyi c ye yükle tema efektleri kullan bunlar yeter :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
temalar bölümünde anna temalara bak

ecel54

ecel54

Üye
hafıza kartın çok iyi değilse temayı hafıza kartına yükle

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Telefona Whatsapp nimbuzz felan yükle adam akıllı kullanamazsın bile :):)

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Millet teli hızlandırmaya çalışıyo bu yavaşlatmaya :kop2:

azrock

azrock

Üye
Yazık yaptığın. Sanırım 99'lusun elinde C5'in var. 8ayda bir telefon değiştirmek neyine?

Ne bicim ülke olduk. Millet yediği ekmekten kesiyor gidiyor telefon alıyor neyse.

Dostum en kolay çözüm YANLIŞ flaş at. Flaş atma anlatımları mevcut. YANLIŞ yazılımları indir ve flaşla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt