c5-03 te rehberde kişi isimleriyle birlikte tel numaralarının görünmesini nasıl sağlayabiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 te rehberde kişi isimleriyle birlikte tel numaralarının görünmesini nasıl sağlayabiliriz?
c5-03 te rehberde kişi isimleriyle birlikte tel numaralarının aynı anda aramada, aranmada vb. durumlarda görünmesini nasıl sağlayabiliriz? ...... Teşekkürler...

muttafa11

muttafa11

Üye
rehber-ayarlar-gösterilecek rehber- ikisinde işaretle sorun kalmayacak

----------Eklendi @ 20:14:45 ---------- Yazıldı @ 20:13:23 ----------

Rehbere gir ayarlara tıkla orda gösterilecek rehber var ona gir sımide telide işaretle sorun kalmayacak:oke:

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
rehber-ayarlar-gösterilecek rehber- ikisinde işaretle sorun kalmayacak

----------Eklendi @ 20:14:45 ---------- Yazıldı @ 20:13:23 ----------

Rehbere gir ayarlara tıkla orda gösterilecek rehber var ona gir sımide telide işaretle sorun kalmayacak:oke:
c5-03 te olmuyor. ben isim ve numarayı aynı anda rehbere baktığımda da, ararken de, aranırken de görmek istiyorum... yine de teşekkürler...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeş bildiğim kadarıyla akıllı telefonlarda isim ve numara aynı anda görünmüyor.

muttafa11

muttafa11

Üye
Ama bildiğim kadarıyla NOKİA 5800 da bir akıllı telefon ama oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ama bildiğim kadarıyla NOKİA 5800 da bir akıllı telefon ama oluyor :)
5800 kullandım ama inanırmısın hiç dikkat etmedim S60V3ten beri bütün telefonlarda İsim ve Numara görünmüyor diye biliyordum.

muttafa11

muttafa11

Üye
5800 kullandım ama inanırmısın hiç dikkat etmedim S60V3ten beri bütün telefonlarda İsim ve Numara görünmüyor diye biliyordum.

Ah pardon :D kusura bakma bende şaşırdım 5800 da 3 seçenek var 3 ün de 2 si aynı aynen şöyle
-Soyisim,isim
-Soyisim,isim
son seçenekte isim,soyism saçmalık değilde ne :/

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ah pardon :D kusura bakma bende şaşırdım 5800 da 3 seçenek var 3 ün de 2 si aynı aynen şöyle
-Soyisim,isim
-Soyisim,isim
son seçenekte isim,soyism saçmalık değilde ne :/
Evet öyle ama ne yaparsın değiştirilemiyor malesef.

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
samsung akıllı telefonlarda görünyor. nokia da da bir yolu vardır diye umuyordum galiba boşuna
Nokia'da yok malesef baya bir inceleme şansım oldu. Ayrıca ilgine teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt