Atakan052
Üye
c5-03 Tam bir üretim hatası yardımmm !!!!!
Arkadaşlar kvk 5800 ımı yapamadı yerine sıfır c5 03 gönderdi ama telefon tam bir üretim hatası bir sürü sorun çıkardı netten baktım herkeste olan şeyler ben başlıca hataları yazıcam yardımcı olursanız çok iyi olur.
1-Ahizxe sorunu ses gidiyor ahizeye bastırınca geliyor
2-Wireless bağlanıyor ve ardından kesiliyor, bağlantı gücüyle alakalı değil modemin dibinden bağlandım yine de aynı
3-tuş kilidi, tel konuşurken kitleniyor herhangi bir ayarı yok baktım devre dışı bırak felan gibi
4-batarya sorunu şarz hiç gitmiyor telefon dururken bile şarzı bir gün gitmiyor kendi şarz makinasıyla hiç şarz etmedim olabilirmi e 6 nın şu yeni tasarım şarz cihazıyla hep şarz ettim
Yardımm !!!
1-Ahizxe sorunu ses gidiyor ahizeye bastırınca geliyor
2-Wireless bağlanıyor ve ardından kesiliyor, bağlantı gücüyle alakalı değil modemin dibinden bağlandım yine de aynı
3-tuş kilidi, tel konuşurken kitleniyor herhangi bir ayarı yok baktım devre dışı bırak felan gibi
4-batarya sorunu şarz hiç gitmiyor telefon dururken bile şarzı bir gün gitmiyor kendi şarz makinasıyla hiç şarz etmedim olabilirmi e 6 nın şu yeni tasarım şarz cihazıyla hep şarz ettim
Yardımm !!!
ke