c5-03 Tam bir üretim hatası yardımmm !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atakan052

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 Tam bir üretim hatası yardımmm !!!!!
Arkadaşlar kvk 5800 ımı yapamadı yerine sıfır c5 03 gönderdi ama telefon tam bir üretim hatası bir sürü sorun çıkardı netten baktım herkeste olan şeyler ben başlıca hataları yazıcam yardımcı olursanız çok iyi olur.

1-Ahizxe sorunu ses gidiyor ahizeye bastırınca geliyor

2-Wireless bağlanıyor ve ardından kesiliyor, bağlantı gücüyle alakalı değil modemin dibinden bağlandım yine de aynı

3-tuş kilidi, tel konuşurken kitleniyor herhangi bir ayarı yok baktım devre dışı bırak felan gibi

4-batarya sorunu şarz hiç gitmiyor telefon dururken bile şarzı bir gün gitmiyor kendi şarz makinasıyla hiç şarz etmedim olabilirmi e 6 nın şu yeni tasarım şarz cihazıyla hep şarz ettim

Yardımm !!!

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
telefonu hiç yere düşürdün mü eğer düşürdüysen ondan kaynaklı bu sorunlar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Olabilir tekrar servise yollada yafa kurtul...

nedenyap1

Üye
wifi ve konuşurken kitlenme harici diğerleri bende yok wifide hemen bağlanıyo zaten

LeaD3R

LeaD3R

Üye
wifi bendede aynı
Konuşurken tuş kilidine basarsan ekran gelir :oke
İlk aldığında 16 saat mi ne sarj etmediysen batarya sıkıntısı olabilir

newguard

newguard

Üye
eski tekefonum c503 dü anlattiklarindan bi tek 3 vardi oda yanagin filan ekrana degip konusmayi kapatmasin diye var kilit acmaya bas acilsin :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
3. madde yakınlık sensörü :islik

aakgulum

Üye
wifi sorunu bendede var bide ahiize ama 3. madde tamamen telefon kapanmasın diye bu arada c503 de yakınlık sensörü yok konuşurken.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
wifi sorunu bendede var bide ahiize ama 3. madde tamamen telefon kapanmasın diye bu arada c503 de yakınlık sensörü yok konuşurken.

Ön kamerasıda yok sanırım 5800 bile daha iyi o zaman :hmmm

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Arkadaşlar kvk 5800 ımı yapamadı yerine sıfır c5 03 gönderdi ama telefon tam bir üretim hatası bir sürü sorun çıkardı netten baktım herkeste olan şeyler ben başlıca hataları yazıcam yardımcı olursanız çok iyi olur.

1-Ahizxe sorunu ses gidiyor ahizeye bastırınca geliyor

2-Wireless bağlanıyor ve ardından kesiliyor, bağlantı gücüyle alakalı değil modemin dibinden bağlandım yine de aynı

3-tuş kilidi, tel konuşurken kitleniyor herhangi bir ayarı yok baktım devre dışı bırak felan gibi

4-batarya sorunu şarz hiç gitmiyor telefon dururken bile şarzı bir gün gitmiyor kendi şarz makinasıyla hiç şarz etmedim olabilirmi e 6 nın şu yeni tasarım şarz cihazıyla hep şarz ettim

Yardımm !!!

İlk olarak telefon üretim hatası değil. C5-03'ü küçük düşürme!..

1-O sana verilen telefonla ilgili bir arıza. Bende aynı sorun yok.

2-Wifi alıcısıyla ilgili bir sorun. Ya da bağlanırken elinle alıcıyı engelliyorsun.

3-O bir sorun değil. Özellikle yapılmış bir şey. Kilit tuşunu kullanarak açabilirsin.

4-Farklı şarj aleti kullandığından bataryanın dengesini bozmuş olabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt