C5 -03 RM-697_22.0.007_bM_Nimble_Pro__XtrEmE

Avunyali

Üye
Aynen Arkadaşımzın dedği gibi Açtığım An Hiçbirşey gorunmuo menuye basıom yeniliyip duruo

arkadaşlar ben bunu hatasız bir şekilde kurdum ve kullandım. Lütfen emeğe saygı gösterin. Cfw yi yapan adam zaten burda paylaşan arkadaşımız değil. O sadece dil ekliyor ve size sunuyor

Çok triplısın

Del Rey

Üye

Pardon da ne oluyor ya? Derdin kiminle anlayabilmiş değilim. CFW çevirdin ve teşekkür ettik. Ne oluyor sana? C6 portunu çevirmeyeceksin diye bizi tehdit mi ediyorsun? Üstüne bir de hakaret mi ediyorsun?

Üzgünüm fakat bu davranışların bana yapılmasından nefret ederim. Git sen ana ekranına 6 widget ekle Türkçe olarak, böyle söylersem biraz egoizme girecek fakat aslında diğerlerinin de dediği gibi bu CFW FP2 önizleme sürümünün bile yanından geçemez. Benden sana öneri, gelecek sürümleri çevirmeye bile kalkışma, değmez.

Konu Sahibi

kendine nasıl pay çıkarttın şaşıyorum.. sana laf atan oldu mu? Yazdığımı tekrar bi oku istersen tehtid falan yok ben modder falanda değilim bundan sonra kendim yapar kullanırım derken işin hangi kısmı seni düşündüyo? ki hadi onu onu geçtim yaptığın cfw ye laf atan mı var ki sen hemen üstüne alınıyosun arkadaşıM..

ST arkadaş sana demedi onları. Sçma sapan yorum yapanlar olduda onlara dedi. Ozan mesela.

cfw yi yapan arkadaş rofs2 boyutunu nasıl artırmış çok merak ediyorum bizimle paylaşırsa çok iyi olur.

Avunyali

Üye

Uff Abi Uzatmayın Ya ... ben Sadece Çok hata Var dedim ... Adamda Herhalde Anlamıyor Veya Yanlış Anlıyor Boşver ..