[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

qopuq06

Üye
Leo Rompatcher dan c2z yi etkinleştirdiğim zaman telefon resetliyo kendini 2-3 tanesini daha etkinleştiremiyorum X oluyor
bu konuda eksik yada yanlıs yapılan şey nedir acaba bi ayar bi püf noktası varmıdır

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Patchler çalışmıyo olabilir evet. Ama onların hepsi v22 de çalışıyordu bende bu cfw yi v22 den baz alarak yaptığım için patchleri denemedim. daha doğrusu deneyemedim çünkü benim telefonum satılalı çok oldu. 3in1 yaması var mesela onu açtıktan sonra keyboard,modkeyboard,modqwerty-r patchlerini açmana gerek yok çünkü onları kapsıyor zaten açmazda ondan X oluyordur.
C2z ye gelince her telefonun c2z patchi farklıdır. c2z maker kullanıp kendine c2z.rmp üreteceksin ve onu kullanıcaksın eğer çalışmazsa v23 te belkide bunu önlemiş olabilir nokia hazretleri :)

- - - Eklendi - - -

Bazı patchler aynı işe yaradğından 2 kere açılmıyor yani kısaca

qopuq06

Üye
Teşekkürler cevabın için c2z ne işe yarıo peki yani ugrastıgımıza degecek bişiyse editlerim :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
C2z eğer professional kullanıcı değilsen hiç kullanma boşver sana bir yararı olmaz.

adındanda biraz anlaşılıyor TElefonun data hafızasında Yani :C de olan dosyaları sanki :Z de yani telefonun Rom undaymış gibi kullanmaya yarar. Telefonu biraz kasar ben tavsiye etmiyorum

qopuq06

Üye
Tekrar Teşekkür ederim Daha iyilerini bekliyoruz senden bitirme bu calısmayı :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Üzerinde ekstra ekliceğim bişey kalmadıki pek :D Rica ederim

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Resimler ve konu güncellendi.

yaniklar12

Üye
ben yüklemeye calıştım benim telefon çöktü sanırsam ekrana hiçbirşey gelmiyor açma tuşuna bastığımda sadece titriyor yardım ederseniz sevinirim tşklr.

neşter1461

neşter1461

Üye
yanlış birşeyler yapmışsin orjinali yükle sonra tekrardan bu cfwyı yükle unutma telin titriyosa önemli bir sorun yok demek

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ben yüklemeye calıştım benim telefon çöktü sanırsam ekrana hiçbirşey gelmiyor açma tuşuna bastığımda sadece titriyor yardım ederseniz sevinirim tşklr.

Yanlış birşeyler yaptığın kesin. 1. sayfadaki anlatımı eksiksiz uygula sorun yaşamayacaksın

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Engin menu bar sadece inglizce dilin de mi çalışıyor ? Hala çalışmıyor mu türkçede ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Evet sadece İnglzce de var navibar. Zamanım olsa yapacaktmda Türkçeye uzun sürüyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
telefon geldi satıldı bile :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Artık bayram tatilinde bi bakıcam :D

HakanSeven12

HakanSeven12