Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]
Leo Rompatcher dan c2z yi etkinleştirdiğim zaman telefon resetliyo kendini 2-3 tanesini daha etkinleştiremiyorum X oluyor
bu konuda eksik yada yanlıs yapılan şey nedir acaba bi ayar bi püf noktası varmıdır
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
Patchler çalışmıyo olabilir evet. Ama onların hepsi v22 de çalışıyordu bende bu cfw yi v22 den baz alarak yaptığım için patchleri denemedim. daha doğrusu deneyemedim çünkü benim telefonum satılalı çok oldu. 3in1 yaması var mesela onu açtıktan sonra keyboard,modkeyboard,modqwerty-r patchlerini açmana gerek yok çünkü onları kapsıyor zaten açmazda ondan X oluyordur.
C2z ye gelince her telefonun c2z patchi farklıdır. c2z maker kullanıp kendine c2z.rmp üreteceksin ve onu kullanıcaksın eğer çalışmazsa v23 te belkide bunu önlemiş olabilir nokia hazretleri
- - - Eklendi - - -
Bazı patchler aynı işe yaradğından 2 kere açılmıyor yani kısaca
qopuq06
Üye
Teşekkürler cevabın için c2z ne işe yarıo peki yani ugrastıgımıza degecek bişiyse editlerim
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
C2z eğer professional kullanıcı değilsen hiç kullanma boşver sana bir yararı olmaz.
adındanda biraz anlaşılıyor TElefonun data hafızasında Yani :C de olan dosyaları sanki :Z de yani telefonun Rom undaymış gibi kullanmaya yarar. Telefonu biraz kasar ben tavsiye etmiyorum
qopuq06
Üye
Tekrar Teşekkür ederim Daha iyilerini bekliyoruz senden bitirme bu calısmayı
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
Üzerinde ekstra ekliceğim bişey kalmadıki pek Rica ederim
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
Resimler ve konu güncellendi.
yaniklar12
Üye
ben yüklemeye calıştım benim telefon çöktü sanırsam ekrana hiçbirşey gelmiyor açma tuşuna bastığımda sadece titriyor yardım ederseniz sevinirim tşklr.
neşter1461
Üye
yanlış birşeyler yapmışsin orjinali yükle sonra tekrardan bu cfwyı yükle unutma telin titriyosa önemli bir sorun yok demek