C5-03 Porting to 5228

Sponsorlu Bağlantılar

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Porting to 5228
Sevgili MaxiCep ailesi.Daha önce kimsenin yapmadığı bir şeyi yapmak istiyorum.C5-03 yazılımının 5228'e portlanması.Ancak ROFS2 yeniden boyutlandırıp c5-03 dosyalarını attım.O konuda problem yok.Çakışma falan olmasın diye yeniden de düzenledim.Geriye ROFS1 Boyutlandırması kaldı fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum.Bu konuda C5-03'ün ROFS2'si portlandı ancak Core'un port yapılması gerekli.Çünkü binh24'ün n97 veya c6 core'unu kullanırsam cihaz açılmıyor doğal olarak.Olayı sonunda çözdüm.Binh24 kadar iyiyim.İyiki Bootloader ile ilgilenmişim.Eğer biz orjinal yazılımın içerisindeki CORE'u NokiaCooker ile açarak içerisindekileri boşaltıp yeniden paketlersek(orada 0 MB yazdığına bakmayın)paketlenmiş hali 35-38Mb arasında oluyor yani sadece ubot'u içeriyor.Yani Core Portu bu kadar basit.Onların yapıp da paylaşmadıklarını buldum ve paylaştım.İnşallah yakında ROFS2 Repartitioning'ide bulur sunarım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aykut jr.

recepofm

Üye
Öncelikle başarılar.T.C.K ile iletişime geçersen sorunu halledersin

Mert045

Mert045

Üye
Hani paylaş da görek

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda buldum Core Paketlenmesini

- - - Eklendi - - -

Hani paylaş da görek
Paylaşınca görürsün.Tabi cihaz açılırsa.Ayrıca bana karşı niye bu kadar sinirlisin bilmiom ya da ben mi alınganım

Mert045

Mert045

Üye
fos

fLuke!

fLuke!

Üye
c0r paketleme yok.

anılbaran

anılbaran

Üye
hadi yaptın diyelin eline ne geçecek bu avantaj saglamaycak ki :)

Mert045

Mert045

Üye
Ben sinirli değilim senden birşey çıkmayacagindan yüzde beş yüz eminim önceki bootloader olayını unuttun galiba ? Hani bütün forumu kandırmıştin kırdım kilidi diye. Milleti o kadar uğraştırmıştin.

- - - Eklendi - - -

10 yaşında bi velet olarak herkesi keklemeye çalışman sinir bozucu yine aynı şeyi yapmaya çalışıyorsun.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca mutlaka paylaşacağım.Yeniden paketli Core 38 Mb

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir soru? Acaba biz bu yöntemle N8'i portlayabilir miyiz?

- - - Eklendi - - -

Ben sinirli değilim senden birşey çıkmayacagindan yüzde beş yüz eminim önceki bootloader olayını unuttun galiba ? Hani bütün forumu kandırmıştin kırdım kilidi diye. Milleti o kadar uğraştırmıştin.

- - - Eklendi - - -

10 yaşında bi velet olarak herkesi keklemeye çalışman sinir bozucu yine aynı şeyi yapmaya çalışıyorsun.
Kaç kez özür diledim farkındamısın?Bir istekti başaramayınca kınamak çok yanlış.Tamam hataydı.Her insan yapabilir.Kavga yok!
:nono:

Mert045

Mert045

Üye
Ne n8i ios portlanır.

- - - Eklendi - - -

Yeni bir soru? Acaba biz bu yöntemle N8'i portlayabilir miyiz?

- - - Eklendi - - -

Kaç kez özür diledim farkındamısın?

Bu birşey değiştirmez.

fLuke!

fLuke!

Üye
sdeoo ne kadar kalbimi kırmışta olsan şunu söyliyim c0r paketlenmiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
Tamam Mert boşver ;)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
En azından Core'un nasıl yeniden paketlendiğini gösterdim.Bu da başarı.Yakında Rofs2 Yeniden Paketlenmesinide boyut artırmayı da çözerim

Mert045

Mert045

Üye
Neyse sustum

fLuke!

fLuke!

Üye
:off:

Takipçi Satın Al

Üst Alt