C5 03 phone start up failed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scaiter

Üye
    Konu Sahibi
C5 03 phone start up failed
C5 03 ume phoenix ile
farkli
bir ofw yukliyim dedim mesela nokia 500 un gibi fakat
yuklemeye
calisdigimda phoenix bir yerden sonra hata verdi ve basarisiz oldu.. Neyse c5 03 ofwsini kuruyim dedim 22.00.007 yi kuruym dedim kurdum kuruldu mesaji geldi
telefon
otomatik acildi .. Fakat nokia yazisindan sonra phone start-up failed yazisi geldi acilmadi
telefon
sonra kapaniyor. Hard format attim yine olmadi 10 kere felan ofwyi tekrar kurdum olmadi.. Lutfen yardimci olursaniz sevinirim

olmaz arkadaşım olmaz . Telefonun versiyonu v22 mesala sen v21 atsan telefon açılmaz. Sen bide başka telin romunu atıyosun tabi açılmaz. O telefon sadece şuan kendi orginal romunu kullanabilir. Başka romlar atasan açılmaz bu iş böyle yani yaptıgın büyük hata kardeşim

- - - Eklendi - - -

senin bu işlemi yapmadan önce versiyonun neydi ?. Seni modifikasyon genel destek bölümüne alalım

scaiter

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim telefonum daha önceden v22.00.007 yukluydu hatta symbıan fertıle ceres pack2 yuklemısdım sonra bu nokia 500 un ofw sını atıyım dedım phoenıx bısıler sıldı telefondan sonra hata verdı sonra c5 03 orjınal ofw sını kurdum v 22 telefonu acmaya basıyorm tıtrıyor nokıa yazıyor bazen kapanıyor . Bazende phone start-up faıled dıyor ana ekran gelıyor 1 -2 sn hemen kapanıyor .. bazende telefona nokıa yazsı gelmesı 1dk suruyor.. yanı anlıyıcagın nokıa yazsından sonra telefon kapanıyor hard formatda attım herseyı yaptım .. Sanırım bana gore cekırdek dosyaları zarar gormus nasıl yaparım hakkında bır bılgım yok garantısıde var fakat goturmek ıstemıyorm. Elımden gelıyorsa yapmak ıstıyorm hem de ogrenmıs olurum ...

Joker.

Üye
Ölü flash tek çare kardeş

scaiter

Üye
    Konu Sahibi
telefon kapalıyken mi cfw atmayimi diyosun ölü flash olarak .. Tam anlamadım baya ofw kurdum gayet basarı ıle kuruldu yazdı.
Phoenixde fakat tel yıne nokıa yazsıından sonra kapanıyor.. Tam açıklarsanız sevınırım kardesım.. Bılgısayar ortamına elım yatkın.

tekrar flash at. Bana da olmuştu tekrar flash attığımda düzelmişti.

scaiter

Üye
    Konu Sahibi
tekrar flashlasdım phoenıxle defalarca attım fakat olumlu bır sonuc olmadı

scaiter

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilecek kimse yok mu ?

scaiter

Üye
    Konu Sahibi
Defalarca tekrar ofw yi yükledim fakat bir sonuç yok başka önerisi olan?

Ulysseus

Üye
Navifirmden v23 dosyalarını indir. Onlarla flaşla.

Sanırım telefon pert olmuş sana tavsiyem Software95 nickli arkadaşımız C6 port yapmaya çalışmış ama deneyecek birisi olmadığı için projenin yattığını söyledi ondan dosyaları alıp jaf ile flashla açılırsa bayram ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...