C5-03 ile ilgili neden cwf yapilmiyo.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankarali6600

ankarali6600

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 ile ilgili neden cwf yapilmiyo.
Arkadaşlar ustalar hepiniz geneliniz 5800 için cwf yapiyosunuz neden c5-03 için 23.0.015 için cwf yapmiyosunuz.yada varda benmi bulamiyorum.bi tane var onuda yukledim ama sIkILdIm...

Süleyman

Süleyman

Üye
Arkadaşlar ustalar hepiniz geneliniz 5800 için cwf yapiyosunuz neden c5-03 için 23.0.015 için cwf yapmiyosunuz.yada varda benmi bulamiyorum.bi tane var onuda yukledim ama sikildim...

daha çok erken 1 tane olduğuna dua et :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Arkadaşlar ustalar hepiniz geneliniz 5800 için cwf yapiyosunuz neden c5-03 için 23.0.015 için cwf yapmiyosunuz.yada varda benmi bulamiyorum.bi tane var onuda yukledim ama sikildim...

cümlendeki son kelimeni değiştir istersen.Büyük harflerle yaz I harfleri yok sende sanırım.

Atacan-

Atacan-

Üye
Ne gülüyorsunuz:)
Arkadaşımızı uyardım sadece.Yurt dışından internete bağlananlarda bu sorun oluyor genelde :)Belki yurt dışından değil ama olsun uyardık işte :)
Dile getirmesem kimse dikkat etmiyecekti sanırım :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Arkadaşımızı uyardım sadece.Yurt dışından internete bağlananlarda bu sorun oluyor genelde :)Belki yurt dışından değil ama olsun uyardık işte :)

gerçekten hiç dikkatimi çekmemişti taa ki sen söyleyene kadar :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dostum cfw çıksa ne olacak sanki fazla bi değişiklik yokki güncellemede

ankarali6600

ankarali6600

Üye
    Konu Sahibi

gerçekten hiç dikkatimi çekmemişti taa ki sen söyleyene kadar :)

gülün abi gülün zaten öle bi hayatta yaşıyoruzki gülecek böle şeylere bile ihtiyaç duyar olduk...teşekkür ederim ,uyaran arkadaşa.

- - - Eklendi - - -

saol kardeşim gerçekten klavyedemi sorun var yoksa eng karakter kullandıgım içinmi bilemem ama böle bi durum oldu...saolasın tekrardan.

- - - Eklendi - - -

Dostum cfw çıksa ne olacak sanki fazla bi değişiklik yokki güncellemede

kardeş zaten güncellemede değişiklik olsun diye edim cwf yapılmıyo diye.ıphone gibi ev ekranı olsa ne bileyim tuşunu öle falan acsak yada android gibi olsa saati falan değişse kötümü olur.zaten artık bütün telefonlarda olan klasik seyler var her telefonda benim demek istediğim
seslendirmeler ve görünüş değişsin...

- - - Eklendi - - -

:d: sabırsızım biraz...
:naughty:

v23 yeni çıktı moruk dur bismillah
5800 almadım çok pişmanım :off: gittik oyuncak gibi bişey aldık :vur....öncekilerdede o kadar fazla cwf yokki :bilmm

Süleyman

Süleyman

Üye
gülün abi gülün zaten öle bi hayatta yaşıyoruzki gülecek böle şeylere bile ihtiyaç duyar olduk...teşekkür ederim ,uyaran arkadaşa.
Niye darıldın arkadaşım biz burada gırgır yaptık. Alınma sadece bir şaka. Başka bir şey değil. Senin olay da dediğim gibi daha v23 yeni çıktı biraz bekle yeni fw ler elbet gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: ankarali6600
ankarali6600

ankarali6600

Üye
    Konu Sahibi

Niye darıldın arkadaşım biz burada gırgır yaptık. Alınma sadece bir şaka. Başka bir şey değil. Senin olay da dediğim gibi daha v23 yeni çıktı biraz bekle yeni fw ler elbet gelecektir.

kardeşim ne darılması tam tersi arkadaşlarla kaynaşmak için ideal bi ortam bence.neyse inşallah güzel cwfler gelir.benim en çok beklediğim olay su nokianın sol üst köşedeki saat olayını kaldırmak...

Süleyman

Süleyman

Üye
kardeşim ne darılması tam tersi arkadaşlarla kaynaşmak için ideal bi ortam bence.neyse inşallah güzel cwfler gelir.benim en çok beklediğim olay su nokianın sol üst köşedeki saat olayını kaldırmak...
c5-03 hakkında bilgim yok. Fw yapanlara sor bence onu :oke:

• Beğen
Tepkiler: ankarali6600
ankarali6600

ankarali6600

Üye
    Konu Sahibi

c5-03 hakkında bilgim yok. Fw yapanlara sor bence onu :oke:

eyvallah kardeşim...bişey sorcam bende tek cwf var suan fakat ram ne kadar onu bilmiyorum.yani öğrenmek istediğim su orj cwf ile suanki cwf arasında ne gibi bi fark var ram olayında.

Atacan-

Atacan-

Üye
Ramblow Yükle Ramini Ölç her ikisininde yada memcheck

Süleyman

Süleyman

Üye
eyvallah kardeşim...bişey sorcam bende tek cwf var suan fakat ram ne kadar onu bilmiyorum.yani öğrenmek istediğim su orj cwf ile suanki cwf arasında ne gibi bi fark var ram olayında.
onu ben bilemem fakat ram değerleri fw konusunda genelde yazar. Sen de kendin görmek istiyorsan Memcheck diye bir program var. onu deneyebilirsin :oke:

ankarali6600

ankarali6600

Üye
    Konu Sahibi
Ram 23,93 mb/121,88 mb yaziyo bu nedemek?

Atacan-

Atacan-

Üye
23,93 mb/121,88 mb Ram değerin
az olanda kalan ram değrin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...