Arkadaşlar ustalar hepiniz geneliniz 5800 için cwf yapiyosunuz neden c5-03 için 23.0.015 için cwf yapmiyosunuz.yada varda benmi bulamiyorum.bi tane var onuda yukledim ama sikildim...

Arkadaşlar ustalar hepiniz geneliniz 5800 için cwf yapiyosunuz neden c5-03 için 23.0.015 için cwf yapmiyosunuz.yada varda benmi bulamiyorum.bi tane var onuda yukledim ama sikildim...
cümlendeki son kelimeni değiştir istersen.Büyük harflerle yaz I harfleri yok sende sanırım.

cümlendeki son kelimeni değiştir istersen.Büyük harflerle yaz I harfleri yok sende sanırım.

hâlâ gülüyom 
Ne gülüyorsunuz
Arkadaşımızı uyardım sadece.Yurt dışından internete bağlananlarda bu sorun oluyor geneldeBelki yurt dışından değil ama olsun uyardık işte
Dile getirmesem kimse dikkat etmiyecekti sanırım![]()

gerçekten hiç dikkatimi çekmemişti taa ki sen söyleyene kadar![]()
Ne gülüyorsunuz
Arkadaşımızı uyardım sadece.Yurt dışından internete bağlananlarda bu sorun oluyor geneldeBelki yurt dışından değil ama olsun uyardık işte
Dile getirmesem kimse dikkat etmiyecekti sanırım![]()
Dostum cfw çıksa ne olacak sanki fazla bi değişiklik yokki güncellemede
5800 almadım çok pişmanım
sabırsızım biraz...
v23 yeni çıktı moruk dur bismillah
gittik oyuncak gibi bişey aldık
....öncekilerdede o kadar fazla cwf yokki 
Niye darıldın arkadaşım biz burada gırgır yaptık. Alınma sadece bir şaka. Başka bir şey değil. Senin olay da dediğim gibi daha v23 yeni çıktı biraz bekle yeni fw ler elbet gelecektir.gülün abi gülün zaten öle bi hayatta yaşıyoruzki gülecek böle şeylere bile ihtiyaç duyar olduk...teşekkür ederim ,uyaran arkadaşa.
Niye darıldın arkadaşım biz burada gırgır yaptık. Alınma sadece bir şaka. Başka bir şey değil. Senin olay da dediğim gibi daha v23 yeni çıktı biraz bekle yeni fw ler elbet gelecektir.
c5-03 hakkında bilgim yok. Fw yapanlara sor bence onukardeşim ne darılması tam tersi arkadaşlarla kaynaşmak için ideal bi ortam bence.neyse inşallah güzel cwfler gelir.benim en çok beklediğim olay su nokianın sol üst köşedeki saat olayını kaldırmak...

c5-03 hakkında bilgim yok. Fw yapanlara sor bence onu![]()
onu ben bilemem fakat ram değerleri fw konusunda genelde yazar. Sen de kendin görmek istiyorsan Memcheck diye bir program var. onu deneyebilirsineyvallah kardeşim...bişey sorcam bende tek cwf var suan fakat ram ne kadar onu bilmiyorum.yani öğrenmek istediğim su orj cwf ile suanki cwf arasında ne gibi bi fark var ram olayında.

telefonda bulunan ram 121,88Ram 23,93 mb/121,88 mb yaziyo bu nedemek?

KALANMI KULLANDIGIMMI HACI
telefonda bulunan ram 121,88
şuan kullandığın ram 23,93![]()

KALANMI KULLANDIGIMMI HACI
telefonda bulunan ram 121,88
şuan kullandığın ram 23,93![]()