alim6563 Üye Symbian Türkiye' Alıntı: Sende az olmuş. Ben 67 MB RAM'e ulaştım bu CFW ile. Arkadaşlar, PHNT'den ben bile ümidi kestim diyebilirim; zaten artık o foruma sahip çıkan birileri de kalmadı. İş başa düştü. >:l Bu arada, yeni logo nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla ... Off yaa. . .
Symbian Türkiye' Alıntı: Sende az olmuş. Ben 67 MB RAM'e ulaştım bu CFW ile. Arkadaşlar, PHNT'den ben bile ümidi kestim diyebilirim; zaten artık o foruma sahip çıkan birileri de kalmadı. İş başa düştü. >:l Bu arada, yeni logo nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla ... Off yaa. . .
recepskr Üye symbian türkiye abi niye blog da böyle ayrıntılı paylaşım yapmıyorsun anlıyorum bloğa girenlerin geneli symbian ın ne olduğunu yeni öğrenenler(ben de dahil) blog da da bir forum havası gibi bir şey olsa olmz mı?
symbian türkiye abi niye blog da böyle ayrıntılı paylaşım yapmıyorsun anlıyorum bloğa girenlerin geneli symbian ın ne olduğunu yeni öğrenenler(ben de dahil) blog da da bir forum havası gibi bir şey olsa olmz mı?
azrock Üye Üstadlar; Telefonu, phoenix gösteriyorum. CONNECTIONS'tan (bende) USB1-RM697 yazıyor. Onu seçince Dead USB seçeneği aktif olmuyor... Sadece NO CONNECTION'da aktif. Onda da dün gece denerken brick oldu telefon. (Sadece titriyordu.) Nasıl yapabilirim?
Üstadlar; Telefonu, phoenix gösteriyorum. CONNECTIONS'tan (bende) USB1-RM697 yazıyor. Onu seçince Dead USB seçeneği aktif olmuyor... Sadece NO CONNECTION'da aktif. Onda da dün gece denerken brick oldu telefon. (Sadece titriyordu.) Nasıl yapabilirim?
vedatvedat Üye azrock' Alıntı: Üstadlar; Telefonu, phoenix gösteriyorum. CONNECTIONS'tan (bende) USB1-RM697 yazıyor. Onu seçince Dead USB seçeneği aktif olmuyor... Sadece NO CONNECTION'da aktif. Onda da dün gece denerken brick oldu telefon. (Sadece titriyordu.) Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... orjinal yazılımı NaviFirmPlus ile indirip NO CONNECTION seçengi ile yeniden yükleyebilirsin
azrock' Alıntı: Üstadlar; Telefonu, phoenix gösteriyorum. CONNECTIONS'tan (bende) USB1-RM697 yazıyor. Onu seçince Dead USB seçeneği aktif olmuyor... Sadece NO CONNECTION'da aktif. Onda da dün gece denerken brick oldu telefon. (Sadece titriyordu.) Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... orjinal yazılımı NaviFirmPlus ile indirip NO CONNECTION seçengi ile yeniden yükleyebilirsin
azrock Üye vedatvedat' Alıntı: orjinal yazılımı NaviFirmPlus ile indirip NO CONNECTION seçengi ile yeniden yükleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Öyle yükledim. Ama anlamadığım sadece menü görünümü, simgeler değişti. He birde tel. hafızası + yazı tipi... Yan Q klavye ve rehber değişmedi...
vedatvedat' Alıntı: orjinal yazılımı NaviFirmPlus ile indirip NO CONNECTION seçengi ile yeniden yükleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Öyle yükledim. Ama anlamadığım sadece menü görünümü, simgeler değişti. He birde tel. hafızası + yazı tipi... Yan Q klavye ve rehber değişmedi...
_K@YIP_ Üye Konu Sahibi azrock' Alıntı: Öyle yükledim. Ama anlamadığım sadece menü görünümü, simgeler değişti. He birde tel. hafızası + yazı tipi... Yan Q klavye ve rehber değişmedi... Genişletmek için tıkla ... Q klavye Değişmez Zaten Swype Yüklücen
azrock' Alıntı: Öyle yükledim. Ama anlamadığım sadece menü görünümü, simgeler değişti. He birde tel. hafızası + yazı tipi... Yan Q klavye ve rehber değişmedi... Genişletmek için tıkla ... Q klavye Değişmez Zaten Swype Yüklücen
Del Rey Üye Klavye de degisir. Rsc dosyalarini duzenliyorsun. Ama bizimkilerde orjinalleri ise yariyor.
azrock Üye Symbian Türkiye' Alıntı: Klavye de degisir. Rsc dosyalarini duzenliyorsun. Ama bizimkilerde orjinalleri ise yariyor. Genişletmek için tıkla ... Yani yüklediğimde S^3 klavyesi yok. Bu normal değil mi?
Symbian Türkiye' Alıntı: Klavye de degisir. Rsc dosyalarini duzenliyorsun. Ama bizimkilerde orjinalleri ise yariyor. Genişletmek için tıkla ... Yani yüklediğimde S^3 klavyesi yok. Bu normal değil mi?
_K@YIP_ Üye Konu Sahibi azrock' Alıntı: Yani yüklediğimde S^3 klavyesi yok. Bu normal değil mi? Genişletmek için tıkla ... Normal
azrock' Alıntı: Yani yüklediğimde S^3 klavyesi yok. Bu normal değil mi? Genişletmek için tıkla ... Normal
mfsyzgt Üye Beyler bendede c5-03 var. Hacklesem telefonu unsigned uygulamaları açabilmek için telefonum tehlike altına girer mi?
Beyler bendede c5-03 var. Hacklesem telefonu unsigned uygulamaları açabilmek için telefonum tehlike altına girer mi?
azrock Üye _K@YIP_' Alıntı: Normal Genişletmek için tıkla ... Var mı daha bir cfw işi? ----------Eklendi @ 20:42:34 ---------- Yazıldı @ 20:42:14 ---------- mfsyzgt' Alıntı: Beyler bendede c5-03 var. Hacklesem telefonu unsigned uygulamaları açabilmek için telefonum tehlike altına girer mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır.
_K@YIP_' Alıntı: Normal Genişletmek için tıkla ... Var mı daha bir cfw işi? ----------Eklendi @ 20:42:34 ---------- Yazıldı @ 20:42:14 ---------- mfsyzgt' Alıntı: Beyler bendede c5-03 var. Hacklesem telefonu unsigned uygulamaları açabilmek için telefonum tehlike altına girer mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır.
alim6563 Üye azrock' Alıntı: Konu niye durgun bu kadar? Genişletmek için tıkla ... Herkes ümidi kestiği için
_K@YIP_ Üye Konu Sahibi alim6563' Alıntı: Herkes ümidi kestiği için Genişletmek için tıkla ... Bari Şu Polarbitler Çalışsa
azrock Üye Joker.' Alıntı: noldu artık bırakıldımı tele cfw üretmesi bari tr çevirin s"3 cfw sini Genişletmek için tıkla ... evet ya ayarlarda kafam çok karışıyor. Madem C6 Portu yok; bari elimizdekileri Türkçeye çevirelim...
Joker.' Alıntı: noldu artık bırakıldımı tele cfw üretmesi bari tr çevirin s"3 cfw sini Genişletmek için tıkla ... evet ya ayarlarda kafam çok karışıyor. Madem C6 Portu yok; bari elimizdekileri Türkçeye çevirelim...
_K@YIP_ Üye Konu Sahibi azrock' Alıntı: evet ya ayarlarda kafam çok karışıyor. Madem C6 Portu yok; bari elimizdekileri Türkçeye çevirelim... Genişletmek için tıkla ... Nasıl Türkçe Yapıcaz?
azrock' Alıntı: evet ya ayarlarda kafam çok karışıyor. Madem C6 Portu yok; bari elimizdekileri Türkçeye çevirelim... Genişletmek için tıkla ... Nasıl Türkçe Yapıcaz?