c5-03 hata! Yardım edin lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samet0311

samet0311

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 hata! Yardım edin lütfen..
'Genel hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyiniz' diye hata veriyor telefon. Neden yapıyor ve ne yapmalıyım hata icin?

nub

nub

Üye
Asırı ram kullanımından oluyor.Arka planda fazla uygulama çaliştirma.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
RAMblow yükle

CryuS

CryuS

Üye
Temanı.Sade seç resim hd olmasın.Arka planda ki uygulamaları kapat.Menü tuşuna basılı tut.Sonra da İşine yaramayan uygulamaları kapat.RamBlow kullan.Mobile Cleaner kullan.Forumda ara bulursun.

samet0311

samet0311

Üye
    Konu Sahibi
sadece opera mobil açıkken veriyor bu hatayı

onurovski1988

onurovski1988

Üye
Bildiğim kadarıyla microsd yerine telefon hafızasına doldurmuşsun bilgileri bluetooth tan müzik falan aldıysan msjlarında yer kaplıyodur onları silebilirsin bana olduğunda öyle yaptım

nub

nub

Üye
opera mini kullan,mobıle cok ram yer.

samet0311

samet0311

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla microsd yerine telefon hafızasına doldurmuşsun bilgileri bluetooth tan müzik falan aldıysan msjlarında yer kaplıyodur onları silebilirsin bana olduğunda öyle yaptım

Telefon hafızamda 31mb boş yer var mesajda yok kayıtlı arka planda çalışan programda görünmüyor anlamadım gitti

mfsyzgt

Üye
Aşırı ram kullanımından kaynaklanıyor. Hafıza kartı veya telefon hafızasıyla ilgisi yok.

samet0311

samet0311

Üye
    Konu Sahibi
bunun önüne nasıl geçerim?

newguard

newguard

Üye
arkadaşlar yukarıda belirtmiş opera mobile.kullanıyorsan ve ağı bi.siteye girersez bu olur.mini dene operada çerez ve geçmiş vs sil rami boş.tut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt