C5-03 Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hentbolcu_59

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Hafıza Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Telefonumun hafıza bilgilerine baktığımda 57 mb büyüklüğünde diğer dosyalar adında bir şeyler yüklü olduğunu görüyorum. Ama telefon hafızamda böyle şeyler yok ve bilgisayara bağladığımda hiçbir dosya göremiyorum öyle yüklenmiş. Uygulamaları falan da sildim ama o 57 mb değişmiyo mesaj,resim,müzik de değil çünkü onlar ayrı olarak gösteriliyor boyutları. HAfıza 6okb şu an için. Hiçbir şey yükleyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl silerim formatsız bu dosyaları? ya da nasıl bulabilirim?

Teşekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
x plore ile bak :hmmm

hentbolcu_59

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim indirdim baktım ama 56 mb'lık hiçbir şey yok hafızada :/

nub

nub

Üye
Formatsız silemezsin,yani silersinde şahsen tavsıye etmem.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Private içinde gereksiz program kayıt dosyasıdır, silmesine silersinde tel hackli ise.. Değilse kesinlikle format maalesef.

nub

nub

Üye
Tel hafızasını yedekle,hafıza kartını çıkar . Soft format.Bundan sonra uygulamaları e ye yükle.
X-plore ve x-clear ıda tavsiye ederim.

hentbolcu_59

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hackli değil maalesef :/ Mesajlarınız için çok teşekkür ederim :)

'Sefer

'Sefer

Üye
Telefon hackli değil maalesef :/ Mesajlarınız için çok teşekkür ederim :)

telefonunu hack lemezsen bu sorunların üstesinden gelemezsin ayrıca korkma hackin hiçbir zararı yok aksine sana çok faydası olur :)

EkO_37

EkO_37

Üye
ancak hacklersekde telefon garanti dışı kalcak Allah korusun tel. arızalansa servise gitse ordaki durumumuz ne olur ben şahsen garanti bitmeden hacklemyi tavsiye etmiyorum tercihinize kalmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt