C5-03 Hafıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Hafıza Kartı
Arkadaşlar benim 1 Gb bir tane hafıza kartım var.Şifreli,Samsung d900'de kullanmıştım.Ancak şimdi D900 yok ve hafıza kartını cep telefonuna takıyorum görmüyor.Bilgisayara takıyorum oda görmüyor.Ne yapmam lazım.Biçimlendiremiyorum.Görmediği için.Acil yardımlarınızı bekliyorum.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı pc ve tel hafıza kartını görmüyor ki.Yani hiç bir şekilde hafıza kartına ulaşamıyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
:hih:

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
:sos

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Yardim pls.!

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
yardım!

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir bakalım konu güncel olsun.
Hafıza kartındaki bilgiler lazım mı ?

---------- Eklendi @ 22:49:29 ---------- Yazıldı @ 22:19:18 ----------

Forum içimden bulduğum ilginç bir yöntem ve bayağı mantıklı geldi bana

İlk önce c:\system klasörünün içinde mmcstore diye bi dosya bulunuyo.bunu herhangi bi dosya yöneticisiyle pc ye yollayın ve pc de not defteri ile açın.oradaki bütün bilgileri silin ve sadece 0630785 1.1 yazın.eğer telefonunuzda bu dosya yoksa pc de bole bi dosya yaratıp dediğim şeyi oraya yazın ve kaydedin.daha sonra telefona gönderin.bu dosyayı telefonunuzdaki herhangi bi dosya yöneticisi programı ile yine c:\system klasörüne kopyalayın.
Daha sonra her yerde gezen MMCPWD programını telefonunuza kurun.orda restore diyin.daha sonra success dedikten sonra çıkın.Daha sonra extradan hafıza kartına girin ve şifre olarak nokta girin(yani1 tuşuna 1 defa basın) ve tamam deyin.Böylece hafıza kartının şifresi kırılmış olucak.

* C'ye ulaşmak için telefonunuzda dosya yöneticisi olması gerek

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Bakın şimdi hafıza kartını pc'ye de taksam tel. taksam görmüyor.O yüzden hiç birşey yapamıyorum.C5-03 kullanıyorum.

---------- Eklendi @ 12:50:19 ---------- Yazıldı @ 12:49:40 ----------

Ayrıca hafıza kartında ki bilgiler lazım değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt