C5 - 03 Format Sonrası

Sponsorlu Bağlantılar

erdemgokhan

Üye
    Konu Sahibi
C5 - 03 Format Sonrası
Merhaba arkadaşlar bugün telefonuma hard format attım ama attıktan sonra sosyal paylaşım ağları klasörünün içindekiler kayboldu.Vodafone cep net kullanıyorum önceden haritalara girebiliyodum bu internetle ama şimdi girdiğimde bağlantı kurulamadı diyor(kafeden türkiye haritasını yükledim) bütün bunları düzeltmemin bir çaresi var mıdır?
Şimdiden çok teşekkür ederim

Del Rey

Del Rey

Üye
Telefon yazılımını yeniden yükle belki düzelir.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Formatla telefondaki herşey silinir Erdem'in dediği gibi yeniden yükle bakalım yazılımı

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bende Format Atmıştım Benimde Gitti Geri Gelmiyor Yazılımı Yeniden Yüklediğime Rağmen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yazık olmuş :ağlarım:

erdemgokhan

Üye
    Konu Sahibi
maalesef arkadaşlar yeniden kurdum ama olmadı yine aynı.sosyal paylaşım ağları ö.değil ama haritaları düzeltebilsem iyi olacak herkeste böle mi oluyor yok mu hiç hard format atan? Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum

doomstime

doomstime

Üye
maalesef arkadaşlar yeniden kurdum ama olmadı yine aynı.sosyal paylaşım ağları ö.değil ama haritaları düzeltebilsem iyi olacak herkeste böle mi oluyor yok mu hiç hard format atan? Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum

nokia ovi suiteyle yeniden yükleyebilirsin haritayı

erdemgokhan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar düzeldi yeniden yükledim sistemi.Haritada konumumu da dışarıda 10 dk kadar beklemediğimden olmuş çok sağolun.

Joker.

Joker.

Üye
benimde hard format atınca her işey giti sonra sosyal ağlar için snaptü diye bi program var onuun içinde her biri var ayretten istediğin v-bişey varsa onuda ekkliyosun rahatım ben oviden yükledim

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
Arkadaslar C5-03 kullaniyorum. Ben simdi sistemi silip tekrar yüklemek istiyorum. Ben hard format attim ve sosyal paylasim klasörü icindekilerin tümü gitti. Bunu tekrar nasi düzeltebilirim? Oviden yeniden yazilim yükledim ama olmadi ??

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sosyal ağlarda ne vardı facebook twitter youtube vardı netten bulabilirsin

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
Ben nette buluurum zaten kardesim. Ama benim istedigim sistemi silip tekrardan sıfır bi sistem kurmak temiz böyle.

----------Eklendi @ 13:04:27 ---------- Yazıldı @ 13:01:22 ----------

sosyal ağlarda ne vardı facebook twitter youtube vardı netten bulabilirsin
Ben nette buluurum zaten kardesim. Ama benim istedigim sistemi silip tekrardan sıfır bi sistem kurmak temiz böyle.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dediğin olsa güzel olurdu ilk aldığın gibi :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
O sosyal ağlar gelmez ama yazılımı yükleyince hafıza kartını da biçimlendir ve tele format at

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Farketmez ben yarın yükleyecem dediğim gibi oviden yapacam

apollo640

Üye
yazılımı nasıl tekrar yükleyeceğim hard format attıktan sonra oviden nasıl yapılıyor ? k.bkmayın hard format attım ama oviden yazılımı tekrar yüklemek istyrum nasıl olcak yardım edr msiniz ltfen şimdiden teşekkrler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Oviden üstte haritaların yanında yazılım güncelleme var oraya bas bi yazılım güncellemesine bakacak bulamayınca altta yeniden yükle diyecek oraya basıp tekrar yükleyeceksin

apollo640

Üye
çok teşekkr edrm :tşk:

----------Eklendi @ 14:23:16 ---------- Yazıldı @ 14:18:07 ----------

pki bir c5-03 e fw oluyor mu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt