watercity
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen dedigin gibi işte bi çözüm yok heralde. senin telefon hacklimiParlaklığı AyarLadıktan Sonra Telefonu Yeniden Başlat Bendede Oluyodu Bi Ara. Bazen De Dediğin Gibi Telefon Donuyor Tuş Kilidine Basınca Kilit Aç Gelmiyordu O ZamaN Da Bataryayı Çıkarıp Geri Takıyodum. Artık Olmuyor Ama...
peki ramin ne kadarını kullanabiliyosun ben telefonu açtıktan sonra taş çatlasa 30 mb oluyor boş ram uygulama actıkta dahada düşüyor tabikiHackLi DeğiL De Alalı 1 Ay Fln Oldu. HeraLde o Zamanlar Herşeyi Telefon Hafızasına Yüklüyodum Ondan Olabilir Bide Fazla Uygulama Çalıştırınca Telefonu Kilitliyordum. Soft Format Attıktan Sonra Bi Daha Öyle Bi Sorun Olmadı...
her ne yaptıysam ardından hemen cache i sildigim uygulamaları kapattıgım halde o kadar boş ram göremedimBugünde soft format attım ve şimdi telefonun hafızası 58, 59 mb fln ve bütün uygulamaları hafıza kartına kurdum boş ram e baktım 48 mb yazıyordu. Opera yi açınca 40 oldu...
C5-03 Kullanıcıları Artıyor 1,2 Aya KaLmaZ Bizim Telefonlarında Hacki Bulunur...
arkadaşım nokia software updater(NSU) diye bi program var pc suite olmadan açılmıyordu heralde ikisini birlikte yükle NSU ilede yazılımı güncelle çok basit programa girince türkçe açıklamalarda mevcut kolay gelsinc5 03 yazılım güncellemesi nasıl yapılıyor, telefonda güncelleme var diyor ama pc ye bağlayın diyor,pc ye bağlıyorum güncelleme gözükmüyor ?
arkadaşım nokia software updater(NSU) diye bi program var pc suite olmadan açılmıyordu heralde ikisini birlikte yükle NSU ilede yazılımı güncelle çok basit programa girince türkçe açıklamalarda mevcut kolay gelsin
yok dostum sorunum dedigin gibi degil sadece ayarlardan ayarlamaya calısınca parlaklık degişmiyor tekrar baslatmak zorunda kalıyorumeger ekran parlaklıqı ile ilegili sorun varsa ya donanımsal yada yazılımsaldır bnce ovi storeyi kur yazılımı tekrar gir
Arkadaşlar bu c5-03 hangi formatlar atabiliriz,soft format nasıl atılır ve hangi duruma gelir ve hangi durumlarda format atmalıyız,fabrika yarlarına cevirirsek reheberdeki bilgiler gidermi,malum daha yeni tlf olduğu için olsa gerek bu model hakında forumda az bilgi var.
gabline katliyrm ilk baslarda sdce bn watrcity ve gablin wardi.kisa zamnda cok artis oldu gerckten. bi grup acalm bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?