Karşılaştırma C4 mü ? M4 Aqua mı ?

Emre

Üye
General Mobile 4g veya M1 note ?
 

Oğuzhan

Üye
C4 aldım geçen. İyi gibi.
 
    Konu Sahibi
Özet istersen . Mc o sistemle hiçbirşey yapamaz. Bak gör ileride wp 7 gibi olacak sonu
 
    Konu Sahibi
2 yıldır kullanıyorum zaten daha ne kadar ileride anlayacağım?

sonu wp 7 gibi olamaz ms wp7 ye yatırım yapmadığı içöin öyle oldu ben wp 7 diye bir sistem olduğunu daha geçen yıl öğrendim.
Şu an yatırım yaptığını mi sanıyorsun
mc den bahsediyoruz , casper dan değil. 3 yıldır adam edemediler bir sistemi ?
 
Şu an yatırım yaptığını mi sanıyorsun
tabiki yatırım yapıyor siz yapmadığını nerden çıkartıyorsunuz. ben hem wp hemde android kullanıyorum bana göre market hariç android in şuan wp den üstün hiçbir yanı yok. market hariç bana bir tane geride kalan tarafını söyleyebilirmisiniz.?
 
    Konu Sahibi
Eline en basitinden bir ios ve wp al. Biraz kullan.
wp çocuk oyuncağı gibi
 
Eline en basitinden bir ios ve wp al. Biraz kullan.
wp çocuk oyuncağı gibi
3000tl lik telefonla ortalamada 700-800tl de gezinen telefonları birmi tutuyorsun bikere ios wp nin 2-3 kat daha fazla geçmişe sahip, hem neyini karşılaştırayım ios ile wp nin l 520 ile yanımaki iş arkadaşımın 4s ini karşılaştırdım nolmuş ki ben hala wp diyorum çünkü live tile olayı wp haricinde yokbende live tile olayını çok beğeniyorum diğerlerindede live tile yok.
 
    Konu Sahibi
zevkler canım. Ama sistem eksik bu inkar edilemez