Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c3053 oyun sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan.j
Üye
Konu Sahibi
c3053 oyun sorunu
ben samsung c3053 üme oyun yükledim 40 tane olunca oyun klasörünü açmamaya başladı .Şu an oyun klasörüne giremiyorum tel reset atıyo.bu problemi çözmek için basit bir yöntem varmı ? Oyun ların bazılarını silebilirmiyim ? lütfen yardım edin
yusuf ekrem
Üye
aynısı bndede oldu kurcalarken dosyaları sil die bişi grdüm denedm tüm oyunlar silindi tekrer yükledim (ama 39 tane)
A s ı m
Üye
Evet arkadaşlar samsung c3053 e 35'ten fazla oyun yüklemeyin oyunlar klasörü için ne yapacağımızı bilemiyorm
kıymık123
Üye
arkadaşım aynısı bendede oldu ama bi şekilde sildim ben oyunlar ve daha fazlasında 2 tane klasör açtım ikisinede en fazla 39 tane yüklemek şartıyla oyun yükledim ve bayaha oyun oldu
ser64
Üye
nasıl oyun attınız
A s ı m
Üye
Ben zaten yüklemeyin olayını tavsiye olarak söyledim, o kadar oyun telefonu yavaşlatır benim başımda da şu anda aynı sorun var siz çözebildiniz mi, ama benim sorun bir tek oyundan kaynaklanıyor...