C3053 için Opera Mini 5.0.18741 Kurulumu Konusunda Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vondera

Vondera

Üye
    Konu Sahibi
C3053 için Opera Mini 5.0.18741 Kurulumu Konusunda Yardım
Selam , daha önce hiç kullanmadığım bir özellik olduğu için kurulum konusunda detaylı yardım istiyorum.Opera mini Türkçe versiyonunu operanın sitesinden jar ve jad dosyası olarak indirdim.SD karta atıp kurulumu yaptım.Fakat Opera mini Oyunlarım sekmesinde görünüyor.Aç dediğim zamanda açılış ekranı Java uygulaması ve Logo görünüp otomatik olarak kapanıyor.
İnternet ayarlarında Avea Wap seçili.
Şimdi istediğim şey şu , yardım etmek isteyen varsa lütfen ilkokul seviyesindeki bir insana anlatıyormuşcasına her adım tek tek sabırla açıklansın.Telefon konusunda biraz acemiyim diyelim :vur
 


pehluk

Üye
nahh
 

trombonist

Üye
öncelikle wap değil internet ayarını seçmelisin ayrıca oyunlar klasöründen kolleksiyon klasörüne taşımalısın.
 
YusufCn01

YusufCn01

Üye
öncelikle wap değil internet ayarını seçmelisin ayrıca oyunlar klasöründen kolleksiyon klasörüne taşımalısın.
C3053 te koleksiyon diye birşey yok.Senin indirdiğin program ya telefona tam uymuyor(müzik çalarlar gibi) yada programda bi gariplik var birazdan ben yenisini upluad ederim.Türkçe olmak zorundamı?
 
Vondera

Vondera

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar , opera mini 5 kurulumu C3053 için gerçekleşmiyormuş onu öğrendim.Sanırım işletim sistemli cep telefonları için bir uygulama o.
Onun yerine wap yoluyla Opera'nın sitesine girip telefona uyumlu olan opera mini sürümünü otomatik olarak denetledim ve indirdim.
Şu an gayet güzel çalışıyor.Opera 4.2 sürümü yanılmıyorsam.
Yinede ilginiz için teşekkür ederim.
 

aslan1000

Üye
arkadaşlar ben de opera mini uygulamasını internet yoluyla tele indirdim. opera 4.2 gayet rahat çalışıyor .com bi de ben c 3053 enasıl oyun atabilirim:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt