C3-00 youtube

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
C3-00 youtube
nokıa c3-00 youtube den video açmıyor ve yanıt yok,tekrar deneyin yazıyor denediğimdede aynı sorun yardımcı olabilirmisiniz ? wifi ile de edge ile de aynı ?

Mixalis Pavlis

Üye
aynen birader şu youtube delirtti beni. Bende böyle bir sorun yok ama youtube veya herhangi bir siteden video açmaya kalktığımda yalnızca indiriyor,gerçi indiği de söylenemez. Baya arastırma yaptım bolt browserın youtubeda sorunsuz bir şekilde video izlemeyi sağladığı anlatılıyordu,indirdim açtım ama bembeyaz bir ekran çıktı,bir şey yapamadım

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
bende deniycem boltu inşallah açar

Mixalis Pavlis

Üye
eğer çalışırsa paylaşır mısın? Benim bulana kadar imanım gevredi ama sonunda bir şey olmadı,hüsranla sonuçlandı

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
tabii :)

guney28

guney28

Üye
Bolt iflas etti o yüzden bolt çalışmıyor artık. C3'de her siteden video izleyemezsiniz youtube vb. Siteler haricinde diğer sitelerden ancak indirme yapar veya açmaz. Eğer teliniz youtubeden video açmıyor ise: ilk olarak şunu deneyin= Menü>Ayarlar>Yapılandırma>Kişisel
Ayarlar>Ekle>Akış>Etkinleştir mutlaka çözülecektir sorun eğer çözülmezse 2. Olarak şu programı yükleyin= http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/nokia-c3-00-youtube-programi-623596.html

Mixalis Pavlis

Üye
birader o akış ayarları operada yok ama,müziklerim/seçenekler/indirmeden girince yapılıyor ve o trayıcı insanı deli ediyor,ben opera mini next son sürüm kullanıyorum?

guney28

guney28

Üye
birader o akış ayarları operada yok ama,müziklerim/seçenekler/indirmeden girince yapılıyor ve o trayıcı insanı deli ediyor,ben opera mini next son sürüm kullanıyorum?

Kardeşim o akış ayarlarını operadan yapmıyacaksın telefonun menüsünden ayarlara girip yapacaksın tarayıcıyla alakası yok sen o ayarları yap ister operadan ister başka bir tarayıcıdan gir youtube zaten telefon kendi medya playerini acacak. Sen glr ayarlara yap dediklerimi

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim akış ayarlarını yaptım ama sonuç yine aynı bide şu programı denemem lazım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt