c3 00 guvenlik kodu

Sponsorlu Bağlantılar

cherkess 1864

Üye
    Konu Sahibi
c3 00 guvenlik kodu
guvenlik kodumu unuttum.telefonum nokia c3 00 .telefonum kapanmış actıgımda ise guvenlik kodu istiyo ana menuye falan giremiyorum hard resette atamıyorum lütfen yardımcı olun!!!!

gobraman

Üye
Kardeş Boşuna cevap arama Derdinin dermanı maalesef ki yok. Şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerki nasıl yok. Nss var Jaf var Phoenix var. Ama ben sendeki sorunu aynen yasadım için seni anlıyorum. Telefon açıldığı anda güvenlik kodu sorduğu sorduğu için Pc ye bağladığında mtp yazılımını yükleyemez. Çünki tel daha açılmamıştır. Yükleyemediği için Nemesis service suite senin işini görmez. Çünki tanınmayan bir telefonu tanıyamaz. Ha o olmadı jaf var diyebilir arkadaşlar. Jafı iyi kullanan arkadaşlar bileceklerdir ki Jaf Telefona format atabilmesi için Flash rom bölümünü kullanır. Ve atmadan hemen önce pc açma kapa tusuna basıldı an Usb rom die tanır teli. fakat c3-00 da buda olmuyor. Tel pc ye bağlandığı an otomatikman açılıyor Ve direk yine güvenlik kodu ekranı geliyor. Usb romu tanıma ekranını bir anda atlayı verdiği içinse bu sefer jaf programı hata veriyor. İnit usb failed vsvs... gibi. Tam 1 ay oldu bu soruna çözüm arıyorum. Hala bulabilmiş değilim. Ölü telefonları dirilttim tabiri caizsse ama bu telefona bir çözüm bulamadım. Bulabilecek bir değerli arkadaş varsa Aynı sorundan müzdarip lütfen paylassın.iyi günler dilerim...

korkusuz058

Üye
kardeş aynı sorun bende de vardı her şeyi denedim olmadı en sonunda garantiye gönderdim

Takipçi Satın Al

Üst Alt