C ve D disklerine bilgisayarımdan giremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
C ve D disklerine bilgisayarımdan giremiyorum.
Arkadaşlar pc de şöyle bir sorun ortaya çıktı.virüs mü bulaştı bilmiyorum ama tarama yaptım çıkmadı.her yolu denedim ve tek bir yolla sonuca ulaşabildim.sorunum:bilgisayarıma tıklayıp cye veya d ye girmek istediğimde açmıyor.öyle kalıyor.fakat masaüstüne kısayol atıp oradan denediğimde açılıyor.yardım edebilecek olan?

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Hmm o yüklediğin bir programdan dolayı olabilir.Çünkü Program Files'teki uygulamaların dosyalarında virüs olabiliyor.Bunun nedeni indirdiğin site ile ilgili.O yüzden virus taşıyabilecek programı kaldırmayı dene..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaşlar pc de şöyle bir sorun ortaya çıktı.virüs mü bulaştı bilmiyorum ama tarama yaptım çıkmadı.her yolu denedim ve tek bir yolla sonuca ulaşabildim.sorunum:bilgisayarıma tıklayıp cye veya d ye girmek istediğimde açmıyor.öyle kalıyor.fakat masaüstüne kısayol atıp oradan denediğimde açılıyor.yardım edebilecek olan?

ilk once bilgisayarini guvenli modda acarak virus taramasi yap

duzelmezse asagidaki konulari incele ve uygula

http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...emizleme-araci-avptool-638770.html?highlight=

http://www.maxicep.com/windows-isle...usturmek-ister-misiniz-597172.html?highlight=

kori10

Üye
Kardeşim combo fix yükle pc tarat o halleder sonra esedi yükle güncelle birşey kalmaz

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Combo Fix yükle :good:

ersinbakar

ersinbakar

Üye
işletim sistemi olarak ne kullanıyorsun ? yukarda denildiği gibi combofix en sağlıklısı.. bide sistem geri almayı dene bakalım belki kurduğun bir programdan kaynaklanıyor olabilir..

serdar8814

serdar8814

Üye
arkadaşlar bendede böyle sorun var d ye tıklıyorum açıyor dosyalar gözüküyor sonra kapatıp masaüstüne atıyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Combofix kullanarak duzeltebilirsin belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt