:d: yapılır yapılır :d:
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: daha tehdite geçmedim oda olur inş. Genişletmek için tıkla ... yesinler Ap açık tehdit ediyon Seni İstanbul ilçe kaymakamlığına şikayet ederim Sen şanlıurfa ben kayseri ne alakaysa istanbul
zaza' Alıntı: daha tehdite geçmedim oda olur inş. Genişletmek için tıkla ... yesinler Ap açık tehdit ediyon Seni İstanbul ilçe kaymakamlığına şikayet ederim Sen şanlıurfa ben kayseri ne alakaysa istanbul
u_cosar Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Su ile bile şarhoş olabilme yeteneğine sahibim Ben normalde çok komik bir insanım Genişletmek için tıkla ... Aman abi sen su falanda içme sakın
©The_Gespenst©' Alıntı: Su ile bile şarhoş olabilme yeteneğine sahibim Ben normalde çok komik bir insanım Genişletmek için tıkla ... Aman abi sen su falanda içme sakın
zaza Üye u_cosar' Alıntı: Aman abi sen su falanda içme sakın Genişletmek için tıkla ... içsinde sadece sarhoş olmayacak kadar bir insan susuz yaşayamaz ben günde zorlasam 5 bardak anca içerim bazende hiç içmem
u_cosar' Alıntı: Aman abi sen su falanda içme sakın Genişletmek için tıkla ... içsinde sadece sarhoş olmayacak kadar bir insan susuz yaşayamaz ben günde zorlasam 5 bardak anca içerim bazende hiç içmem