C:\ erişilemiyor erişim engellendi hatası lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

sblm

sblm

Üye
    Konu Sahibi
C:\ erişilemiyor erişim engellendi hatası lütfen yardım edin
Arkadaşlar c nin içerisinde bir dosyanın özellikler/güvenlik sekmesinden denetim ayarlarını değiştiriyordum. Denetime izin verip iptal etmeyi yani. Bildiğiniz gibi değiştirince tamama basınca uyarı veriyor. Her zaman ki gibi uyarıya evet dedim ama uyarı biraz daha uzundu. Farkettiğimde geç olmuştu. C ye artık giremiyorum. Tıkladığımda C:\ erişilemiyor erişim engellendi uyarısını veriyor. Format atmadan nasıl düzeltebilirim bunu ? biraz araştırdım. Combofix ve autorun killer gibi programları kullanıp sorun çözülüyormuş sanırım. İki programıda d ye yükledim (c ye yüklemiyor çünkü). Autorun killer d yi taradı. Combofix te işe yaramadı. Lütfen yardım edin:angry:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hıc basıma gelmedı boyle bısey duymadımda :D
ancak soyle bır cozum ureteyım..
Guvenlı modda admınıstator olarak oturum acıp denetım masasından senın kullanıcına bılgısayar sahıbı ayarını yap. Oyle bıseydı heralde :kop2:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bir dene bakalim, sorununa cozum olacagini umuyorum.

1. right click c
2. left click authenticated users
3. check allow on all boxes
4. click ok on all the pop ups.
5. aplly, ok

sblm

sblm

Üye
    Konu Sahibi
Yardım için sağol ama şunu belirteyim. İşletim sistemim win7. Kullanıcı hesaplarını bile açmıyor. Güvenli moddada bilgisayar sahibi ekleyemiyorum veya düzenleyemiyorum. Şu an biilgisayar beni sahibi olarak görmüyor. administator olarakda açamıyorum yani .s

----------Eklendi @ 11:13:36 ---------- Yazıldı @ 11:11:50 ----------

Teom@n
Seninkinide denerim ama büyük ihtimal o windows xp çözümü. Bu sorunu çok araştırdım ama tam bir çözüm yolu bulan yok en azından win7 için

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Teom@n
Seninkinide denerim ama büyük ihtimal o windows xp çözümü. Bu sorunu çok araştırdım ama tam bir çözüm yolu bulan yok en azından win7 için

Windows 7 ise daha rahat çözüm bulabiliriz.

C üzerinde sağ klik ile özellikleri açabiliyor musun? Açabiliyorsan karşına çıkan pencerede hangi kullanıcıları görüyorsun ve bu kullanıcılardan herhangi birinin yada senin kullanıcı ismin üzerine tıkladığında düzenleyebiliyor musun?

windows + r

control userpasswords2 yazdığında çıkan kısımda kullanıcına müdahele etmeyi denedin mi? yada yeni bir admin oluşturmayı dene.

Ayrıntılı olarak neler yaptığını yazabilirsen formatsız kurtarmaya çalışabiliriz sistemini.

haydarizm

Üye

Windows 7 ise daha rahat çözüm bulabiliriz.

C üzerinde sağ klik ile özellikleri açabiliyor musun? Açabiliyorsan karşına çıkan pencerede hangi kullanıcıları görüyorsun ve bu kullanıcılardan herhangi birinin yada senin kullanıcı ismin üzerine tıkladığında düzenleyebiliyor musun?

windows + r

control userpasswords2 yazdığında çıkan kısımda kullanıcına müdahele etmeyi denedin mi? yada yeni bir admin oluşturmayı dene.

Ayrıntılı olarak neler yaptığını yazabilirsen formatsız kurtarmaya çalışabiliriz sistemini.

birebir aynı sorun ve aynı nedenlerle bende de var, windows + r control userpasswords2 yaptığımda da aynı hatayı veriyor, yani "windows..... öğesine erişemiyor" diyor. Bunun bir çözümü olmalı, yani disk izinlerini tekrar geri alabilmenin bir yöntemi olmalı. Diske erişebilsem yedek alıp format atacağım ama o da mümkün değil. c'ye hiçbir şekilde girilmiyor ve herhangi bir program yüklemesi bile yapılamıyor. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesin.

- - - Eklendi - - -

windows update bile yaparken "önce yönetici izinleri sağlamalısınız" diyor, yine herhangi bir programı kaldırmaya çalışırken de aynı uyarıyı veriyor. İşletim sistemi win 7 starter cihaz ise asus netbook.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Konu acilali bir kac ay olmus ve hala cozum aramakla mi ugrasiyorsun? yorma kendini ne gerek var. USB bellekten baslatilabilir ubuntu hazirla ve netbooku usb den ubuntu ile baslat. istedigin dosyalarin yedeklerini al ve sonra diledigini yap.:oke:

Üst Alt