Karanlık97
Üye
C diskim dolu ve karantinadaki virüsler ne olacak.
Bilgisayarım kendi kendine (1 ay önce başladı) yer yiyiyor."C:\" her zaman 0 bytes, online hiç bir şey izleyemiyorum, resimler, sayfalardaki resimler, Flash Player'lar açılmıyor.Virüs olabilme ihtimali belki ama 1 ay önce Ekran'ım dalgalanıyordu LED ışığı titriyordu, Driver'ı güncelledim geçti ama yer yinede yiyiyor. 5 GB açtım yine yedi. :S
Bunu pek önemsemiyorum ama sırf yer yok diye Malware-bytes dosyalarını Program Files'deki dosyalarla değiştirdim fakat artık açılmıyor.Karantinada virüsler vardı.Yer açıp hemen kaldırıp yüklemek zorundayım üstüne yükleyince olmuyor.Sizce virüsleri salar mı?, üstelik bir tanesi benim önemli klasörüme bulaşmış!!
Karantinadakileri salacaktır değil mi?, yoksa silecek midir?
Bunu pek önemsemiyorum ama sırf yer yok diye Malware-bytes dosyalarını Program Files'deki dosyalarla değiştirdim fakat artık açılmıyor.Karantinada virüsler vardı.Yer açıp hemen kaldırıp yüklemek zorundayım üstüne yükleyince olmuyor.Sizce virüsleri salar mı?, üstelik bir tanesi benim önemli klasörüme bulaşmış!!
Karantinadakileri salacaktır değil mi?, yoksa silecek midir?

katılıcam bende sana 

anti virüs kullanmıyorum mutluyum virüs yok pc temiz kullanmayı bilene virüsler dert değil kolay gelsin