C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
kardeş kartında lütfen sistem dosyalarını sil ve telefona format at ramlaow ile 2 kez sil fark edecektir kesinlikle sende birşey var çünkü ram 70 şı buluyor yorumlara bakarsan zaten beli
kartımda flash atmadan önce data resaurce sys system klasörlerini sildim sonra bi format attım flash attım bi format daha attım böyle oldu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kartımda flash atmadan önce data resaurce sys system klasörlerini sildim sonra bi format attım flash attım bi format daha attım böyle oldu

kardeş şu an çözmeye çalşyorum ama anlam veremedim sık sık aynı şeyleri soruyorum ama aklıma başka gelmiyor yani imnansız sana özel bişey değilki bazı arkadaşlarda 75 şi bulmuş bir düşün işlemleri doğru yaptığından eminmisin doğru yaptım diyorsn bir bak arka planda çalışan uygulama varmı yada ramlow la bir kez daha temizle ve telefonu yeniden başlat ramlow la temizleme yaparken ramlow ayarları tüm açık olsun artı cfw temasını seç dediklerimi yap biraz kulan sistemede bir hata oluştuysa kulandıkça düzeldiğini göreceksin kardeş

jayjay16

jayjay16

Üye
teşekürler ışık kardeşim düşüncen ve emeğe saygından güle güle kulan

bu arada 4x4 isteyen arkadaşlar ben kendim o menü tarzını sevmem ama madem istek var sizleri kıramam yaparım yalnız şunu söyliyeyim n8 ikonu katmayalım neden diyeceksiniz nedeni şu cfw nin orjinaliği ve stabilitesini etklitor ama ilada olsun derseniz yaparın isteyen arkadaşlar n8 ikonu için konuya cvp yazın işe başlarız herkese iyi kulanımlar

--------------- ekleme ---------------

tamam kardeş

4x4 isteyenler fikirinizi bekliyorum yani n8 ikon için yukarda yazdığım gibi n8 ikonları cfw nin stabilitesini bozuyor

ille n8 ikonlu olması lazım değil 4*4 normal menü olsun yeter. :) ilgin için de sağol :)

jayjay16

jayjay16

Üye
rasim kardeşim 4*4 ün linki yazıyla birleşik olduğu için tıklanmıyor.ben yaptım ama acemi arkadaşlar yapamazlar orayı düzeltirsen iyi olur. :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeşim 4*4 ün linki yazıyla birleşik olduğu için tıklanmıyor.ben yaptım ama acemi arkadaşlar yapamazlar orayı düzeltirsen iyi olur. :)

teşekürler kardeş şimdi olması lazım

jayjay16

jayjay16

Üye
teşekürler kardeş şimdi olması lazım

olmuş olmuş.ben indirdim de acemi arkadaşlar bilemezler ondan dedim.ayrıca çok güzel fw olmuş gerçekten eline koluna sağlık.akşamüstü 3*4 ü kurmuştum ama alışkanlık işte 4*4 e alışmışım. bizi kırmayıp 4*4 ü upload ettiğin için de teşekkür ederim. biraz uğraştırdık seni ama kusura bakma :) başarılarının devamını diliyorum yeni fw lerini de bekliyorum :) :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
olmuş olmuş.ben indirdim de acemi arkadaşlar bilemezler ondan dedim.ayrıca çok güzel fw olmuş gerçekten eline koluna sağlık.akşamüstü 3*4 ü kurmuştum ama alışkanlık işte 4*4 e alışmışım. bizi kırmayıp 4*4 ü upload ettiğin için de teşekkür ederim. biraz uğraştırdık seni ama kusura bakma :) başarılarının devamını diliyorum yeni fw lerini de bekliyorum :) :)
olsun kardeş canın sağolsun amacım sadece sizlerin memnuniyeti
yeni cfw işide bakalım hayırlısı
kardeş ben kapatıyorum çok yorgunum ve yarın baya bir yoğunum nete fazla girmeyebilirim eğer siteye sık sık bağlanma imkanın olursa soruları olan arkadaşlara cvb verirsen sevinirim yardımcı olmak amacıyla tekrar hepinize iyi kulanımlar

jayjay16

jayjay16

Üye
olsun kardeş canın sağolsun amacım sadece sizlerin memnuniyeti
yeni cfw işide bakalım hayırlısı
kardeş ben kapatıyorum çok yorgunum ve yarın baya bir yoğunum nete fazla girmeyebilirim eğer siteye sık sık bağlanma imkanın olursa soruları olan arkadaşlara cvb verirsen sevinirim yardımcı olmak amacıyla tekrar hepinize iyi kulanımlar

ben girer cevap veririm.sana iyi geceler. :)

V/RS

V/RS

Üye
kardeş şu an çözmeye çalşyorum ama anlam veremedim sık sık aynı şeyleri soruyorum ama aklıma başka gelmiyor yani imnansız sana özel bişey değilki bazı arkadaşlarda 75 şi bulmuş bir düşün işlemleri doğru yaptığından eminmisin doğru yaptım diyorsn bir bak arka planda çalışan uygulama varmı yada ramlow la bir kez daha temizle ve telefonu yeniden başlat ramlow la temizleme yaparken ramlow ayarları tüm açık olsun artı cfw temasını seç dediklerimi yap biraz kulan sistemede bir hata oluştuysa kulandıkça düzeldiğini göreceksin kardeş
valla arkada açık olan bi handy taskman var ama oda 15 mb mı yer en fazla 53 gördüm dahası yok :hmmm

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
valla arkada açık olan bi handy taskman var ama oda 15 mb mı yer en fazla 53 gördüm dahası yok :hmmm
kardeş vala bilemiyorum sende neden böyle şu kesin etkiliyen bişeyler var ama anlamadım 53 iyi ama tabi haklısın gerçek değeri bu değil hele biraz kulan olmasayeniden bir temiz kurulum yaparsın tabi şimdi değil biraz kulan belki sistemde etkilyen bir factor vardır sistem kulanıldıkça düzelir

V/RS

V/RS

Üye
kardeş vala bilemiyorum sende neden böyle şu kesin etkiliyen bişeyler var ama anlamadım 53 iyi ama tabi haklısın gerçek değeri bu değil hele biraz kulan olmasayeniden bir temiz kurulum yaparsın tabi şimdi değil biraz kulan belki sistemde etkilyen bir factor vardır sistem kulanıldıkça düzelir
53 te kalsa yine iyi 41 lerde seyrediyo normalinde kill me dende uygulama kapattım ama işe yaramıyo :ağlarım:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş 41 falan sözkonusu olmaz sen o zaman tekrar temiz bir kurulum yeniden yap sakın başka core dosyası falan kulanma bu fw ye ait cor ve uda dosyası kulan imkansız bu fw yi 1000 kişiye yakın insan kulanıyor rem sıkıntısı olmaz başka birşry desen düşünürüm kurulumunu tekrar yap anlatılanları aynen uygula dünyanın programını yüklememe ramen şu an bende 61 sırf bende değil herkesede böyle

V/RS

V/RS

Üye
en başta verdiğin dosyaları belirtilen klasöre attım rm-356 olarak jaftan normal mode factory set dead usb falan seçtim crt-308 i kaldırdım use ini den 5800-D vardı onu seçtim hepsi yeşil yandı flash'a bastım attı sonra bide format attım ama olmamışmı dahada :S

--------------- Ekleme ---------------

son durum 37 mb ram :(

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
aynısını bir kez daha yap sistem doyalarını sil bu kez factoriyeti işaretleme deneme amaçlı kurulum bitikten onra tlfn açıldımı bir kez daha format at tlfna bir bakalım nasıl olacak

V/RS

V/RS

Üye
aynısını bir kez daha yap sistem doyalarını sil bu kez factoriyeti işaretleme deneme amaçlı kurulum bitikten onra tlfn açıldımı bir kez daha format at tlfna bir bakalım nasıl olacak

aslında yinede fena değil mesela eskiden opera miniden 4 sekme açıp birde youtubedan video izleyince opera kapanmış oluyordu bunda denedim birkaçkere öle bişey yok opera çalışıyo yinede güzel ama dediğini denerim yine

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
aslında yinede fena değil mesela eskiden opera miniden 4 sekme açıp birde youtubedan video izleyince opera kapanmış oluyordu bunda denedim birkaçkere öle bişey yok opera çalışıyo yinede güzel ama dediğini denerim yine
ya kardeş sen bir kez daha dene kesin sonuca ulaşırsın çünkü kesinlikle bu cfw de ram ön planda ve yüksek

jayjay16

jayjay16

Üye
rasim kardeşim benim de kötü bi haberim var bende de ram en fazla 53 ü gördüm.hafıza kartında 3 gb dolu acaba onunla bi ilgisi olabilir mi ? pek sanmıyorum ama.

Üst Alt