C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
kardeş kesin sende hata var çünkü bu cfw de önplanda rem var şu ana kadar 200 yorum yapıldı 1tek ramla ilgili şikayet varmı ilk kurulumda 75 kadar rem çıkıyor kurulumu anlatığım gibi yaptınmı şöyle kurulum öncesi hem tele hem karta format atınmı kurulum sonrası tele tekrar format atınmı jafta kurulum yaparken factoriy sete tik koydunmu dediklerimi aynen yap mutlaka 68 ve 70 ramı bulursun bu cfw 50 kez denenip sonra paylaşıldı ilk şikayeti senden aldım
ben anlamadım ilk anlattığında factory set e tik koymamışsın şimdi koy diyorsun koyacakmıyız koymayacakmıyız :hmmm

kaptannova

Üye
fpeki arkadaşım dediğin gibi 0 dan kurucam... verdiğin ss de factory set işaretli değildi. ve sen anlatırken factory set e tık koyun dememişsin... şu anda internete girerken sorun yaşıyor ve media bar çalışmıyor...

fakat eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş.. hızlı bir fw...

qpel

Üye
rasim javası çalışıyor demişsin bi arkadaşa fkat kendi içindeki java çalışmıyo javayı sonradan yüklediğimiz zmanda javalı oyunlar c ye kuruluyo bunu farkettinmi

eğer son sürümü kullanıyorsanız kurmada ayrıntılar gibi bişey vardır onu seçince yer seçimi gelmesi lazım

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamadım ilk anlattığında factory set e tik koymamışsın şimdi koy diyorsun koyacakmıyız koymayacakmıyız :hmmm
kardeş ben factoriyseti atlamışım malesef orda yazdım ama factoriye tik koyun diye yani kısaca factoriset işaretleneck

yariş

yariş

Üye
teşekür

ka'in

ka'in

Üye
ustad bizleri kırmayıp yeni menüler eklediğin için sonsuz teşekürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulanın amaç memnuniyet

V/RS

V/RS

Üye
acil cvp verin yapmaya çalıştığımda Can't detect flashing server! diyor nedir bu

--------------- Ekleme ---------------

tamam o sorun halloldu ama rom patcher açılmıyor

ışık_22

ışık_22

Üye
RASİM KARDEŞİMİŞİZİN GECESİ GÜNDÜZÜNE KATIP HAZIRLADIĞI BU CFW ÇOK MEMNUNUM ARKADAŞLAR DAHA DOĞRUSU HERKES MEMNUN SORUN OLAN YOK ÇÜNKÜ ORJİNAL Bİ YAZILIM ELLERİNE SAĞLIK DAHA ÖNCELERİ BELKİ 15 20 KADAR CFW KURDUM HEP SORUN HEP SORUN BUNDA HİÇ HATAYA RASLAMDIM 3 GÜN BATARYA RAM DE 70 DEN AŞAGI DÜŞMÜYO YANİ ANLAYAGINIZ HER ŞEY RASİM ÜSTADA BİR TEŞEKKÜR:oke::oke::oke:

okan_582

Üye
slm rasim kardeş 2.5 yıldır maxicep üyesiyim seni tanıyoruz ellerine saglık yüregine saglık
nasıl oldugunu biliyoruz konumunda bir numarasın bir ricam olacak şunu 4x4 nü koyarmısın acababa n8 sembollüsünü tşkler

jayjay16

jayjay16

Üye
Keşke 4*4 de koysaydın :(

4*4 koyar mısın ya. çok iyi olur valla :)

tam ekran olmasın ama zaten 5*4 tam ekran var.4*4 normal ekran olursa mütiş olur :)

okan_582

Üye
pardon 4x4 tam ekran n8 ikonlu minnettar kalırım tşkler

V/RS

V/RS

Üye
rom patcher bende niye açılmıyor :(

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
acil cvp verin yapmaya çalıştığımda Can't detect flashing server! diyor nedir bu

tamam o sorun halloldu ama rom patcher açılmıyor

hayrola kardeş ne yaptın rom paçherin açılmaması hafıza kartında paçhes klasörü varmı klasörde yamaları varmı ondandır kartında patches adında bir klasör yap ve içine rom patcher yamalarını at çalışacaktır

V/RS

V/RS

Üye
hayrola kardeş ne yaptın rom paçherin açılmaması hafıza kartında paçhes klasörü varmı klasörde yamaları varmı ondandır kartında patches adında bir klasör yap ve içine rom patcher yamalarını at çalışacaktır
hah oldu abim allah razı olsun :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
RASİM KARDEŞİMİŞİZİN GECESİ GÜNDÜZÜNE KATIP HAZIRLADIĞI BU CFW ÇOK MEMNUNUM ARKADAŞLAR DAHA DOĞRUSU HERKES MEMNUN SORUN OLAN YOK ÇÜNKÜ ORJİNAL Bİ YAZILIM ELLERİNE SAĞLIK DAHA ÖNCELERİ BELKİ 15 20 KADAR CFW KURDUM HEP SORUN HEP SORUN BUNDA HİÇ HATAYA RASLAMDIM 3 GÜN BATARYA RAM DE 70 DEN AŞAGI DÜŞMÜYO YANİ ANLAYAGINIZ HER ŞEY RASİM ÜSTADA BİR TEŞEKKÜR:oke::oke::oke:

teşekürler ışık kardeşim düşüncen ve emeğe saygından güle güle kulan

bu arada 4x4 isteyen arkadaşlar ben kendim o menü tarzını sevmem ama madem istek var sizleri kıramam yaparım yalnız şunu söyliyeyim n8 ikonu katmayalım neden diyeceksiniz nedeni şu cfw nin orjinaliği ve stabilitesini etklitor ama ilada olsun derseniz yaparın isteyen arkadaşlar n8 ikonu için konuya cvp yazın işe başlarız herkese iyi kulanımlar

hah oldu abim allah razı olsun :)

tamam kardeş

4x4 isteyenler fikirinizi bekliyorum yani n8 ikon için yukarda yazdığım gibi n8 ikonları cfw nin stabilitesini bozuyor

V/RS

V/RS

Üye
bnm ram maximum 46.6 privatenın içindekileride sildim factory set te seçiliydi ama niye böyle

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bnm ram maximum 46.6 privatenın içindekileride sildim factory set te seçiliydi ama niye böyle
kardeş kartında lütfen sistem dosyalarını sil ve telefona format at ramlaow ile 2 kez sil fark edecektir kesinlikle sende birşey var çünkü ram 70 şı buluyor yorumlara bakarsan zaten beli

Üst Alt