C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

kaptannova

Üye
eline sağlık arkadaşım kurulumda zorlanır gibioldum fakat caps lere bakarak dosya yoluna rar içindekileri kopyaladım oldu... daha önce prog files/common files/nokia/phoenix içine attım olmadı sonra direk prog files/nokia ya attım oldu saol deneyince yorumumu yazarım...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık arkadaşım kurulumda zorlanır gibioldum fakat caps lere bakarak dosya yoluna rar içindekileri kopyaladım oldu... daha önce prog files/common files/nokia/phoenix içine attım olmadı sonra direk prog files/nokia ya attım oldu saol deneyince yorumumu yazarım...

program files noki phonex prduck klasörüne atman lazım farketmez haletiysen sorun yok inşllah memnun kalırsın ki yani kalınmayacak bir yazılımda değil şu an tek sorunsuz yüksek ram en iyi pil performansı olan cfw dir güle güle kulan

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Ah bir de 4x3 Tam Ekran'lı olsa.

Tam süper olar yani.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: gogix
snuriarslan

snuriarslan

Üye
Valla süper olur. Ya sen yap, yada bi ara bana anlatta ben yapayım. :ehe

ka'in

ka'in

Üye
evet ustad aslında 4x3 tam ekran menü olsa tadında yenmez

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş biraz daha bekleyelim yaparız

uyq4R

uyq4R

Üye
Ellerinde Sağlık Rasim her zaman ki gibi süpersin...

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Çok şükür. :D
İndiriyorum hemen, eline sağlık. Uğraştırdım biraz, kusura bakma.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Çok şükür. :D
İndiriyorum hemen, eline sağlık. Uğraştırdım biraz, kusura bakma.
canın sağolsun güle güle kulan

--------------- Ekleme ---------------

Ellerinde Sağlık Rasim her zaman ki gibi süpersin...
güle güle kulan bu arada 4x3 tam ekran menü iphone stil tema ekledim
tema mustafa arkadaşımın paylaşımında aldım kendisine teşekür ederim

• Beğen
uyq4R

uyq4R

Üye
RAM şuan tam olarak 77 ellerine sağlık tekrardan ALLAH razı olsun...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
RAM şuan tam olarak 77 ellerine sağlık tekrardan ALLAH razı olsun...

cümlemizden kardeş arkadaşlar görüyorsunuz ram değerini bişe dememe gerek varmı güle güle kulan kardeş

• Beğen
abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Eline Saglık Orjinal bişiye benziyor

• Beğen
Tepkiler: r@sim
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle kalitede ve stabil yüksek performans yüksek ramda 1 numara şüphen olmasın

• Beğen
Tepkiler: gogix ve abdurrahmanz

memoxxxxx

Üye
rasim ustad 4x3 menûde mùkemel harika oldu allah razi olsun

kaptannova

Üye
kurdum yükledim bir hata yok sadece medya tuşu çalışmıyor... hard format attım olmadı... birde dediğin gibi privatedeki dosyayı sildim fakat rem 48 de yukarı çıkmadı...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kesin sende hata var çünkü bu cfw de önplanda rem var şu ana kadar 200 yorum yapıldı 1tek ramla ilgili şikayet varmı ilk kurulumda 75 kadar rem çıkıyor kurulumu anlatığım gibi yaptınmı şöyle kurulum öncesi hem tele hem karta format atınmı kurulum sonrası tele tekrar format atınmı jafta kurulum yaparken factoriy sete tik koydunmu dediklerimi aynen yap mutlaka 68 ve 70 ramı bulursun bu cfw 50 kez denenip sonra paylaşıldı ilk şikayeti senden aldım

Üst Alt