Telden Kontrol Ettim Güncelleme Yok Diyor...
arkadaşlar hiç bir deyişiklik yok sadece ovi maps güncelenmiş aynı v52 güzelim yazılımlarımızı bu ufak günceleme için bozmamak lazım zaten tüm cfw lerde ovi maps son sürümü var tabi ahmet kardeşe verdiği bilgi için teşekürler

ahmet değil mehmet![]()
eminim tabi rasim kardeş bu yazılımı çıkarana kadarda kulandım daha sonra bu yazılımı yükledim senin için dün yine kurdum 3.70 sürümü sorunsuz kulandım bügün tekrar kaldırdım hacksız cihazda baya kulandim anlıyacağınEmin misin. Yani Hacksiz Cihaza Kurdun Mu? Denemediğim Kalmadı Ki Kardeş Hard ,Soft
Rica Etsem Link Falan Atabilir misin .Belki Gözden Kaçırmışımdır....
Arkadaşlar 5800 için V52.0.101.502.0 Diye Yeni Yazılım Var Galiba
ya kardeş nerde kaldın çok merak etim yorumunu kardeş cfw ye güvenmesem sorunsuz dermiyim artı rem dahada yüksek sen sayfa 1 de en alta yazdıklarımı uygula 65 lere ulaşırsınrasim kardeş. biraz geç oldu yorumum ama içtenlikle diyebilirim ki. şarj 2 gün gitti ve ram.de 50 mb.den aşağıya düşmüyor.
ellerin dert görmesin.
teşekkürler.
ya kardeş nerde kaldın yorumunu merak etim zaten cfw ye güvenmesem hatasız başlığını eklemem zaten pil ve rem kendi başına ayrı bir olayrasim kardeş. biraz geç oldu yorumum ama içtenlikle diyebilirim ki. şarj 2 gün gitti ve ram.de 50 mb.den aşağıya düşmüyor.
ellerin dert görmesin.
teşekkürler.