C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Arkadaşlar 5800 için V52.0.101.502.0 Diye Yeni Yazılım Var Galiba

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Telden Kontrol Ettim Güncelleme Yok Diyor...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hiç bir deyişiklik yok sadece ovi maps güncelenmiş aynı v52 güzelim yazılımlarımızı bu ufak günceleme için bozmamak lazım zaten tüm cfw lerde ovi maps son sürümü var tabi mehmet arkadaşa verdiği bilgi çin teşekürler

• Beğen
Tepkiler: gogix
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar hiç bir deyişiklik yok sadece ovi maps güncelenmiş aynı v52 güzelim yazılımlarımızı bu ufak günceleme için bozmamak lazım zaten tüm cfw lerde ovi maps son sürümü var tabi ahmet kardeşe verdiği bilgi için teşekürler

ahmet değil mehmet :D

memoxxxxx

Üye
Emin misin. Yani Hacksiz Cihaza Kurdun Mu? Denemediğim Kalmadı Ki Kardeş Hard ,Soft
Rica Etsem Link Falan Atabilir misin .Belki Gözden Kaçırmışımdır....
eminim tabi rasim kardeş bu yazılımı çıkarana kadarda kulandım daha sonra bu yazılımı yükledim senin için dün yine kurdum 3.70 sürümü sorunsuz kulandım bügün tekrar kaldırdım hacksız cihazda baya kulandim anlıyacağın

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
olabilir

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
rasim kardeş. biraz geç oldu yorumum ama içtenlikle diyebilirim ki. şarj 2 gün gitti ve ram.de 50 mb.den aşağıya düşmüyor.

ellerin dert görmesin.

teşekkürler.

• Beğen
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş. biraz geç oldu yorumum ama içtenlikle diyebilirim ki. şarj 2 gün gitti ve ram.de 50 mb.den aşağıya düşmüyor.

ellerin dert görmesin.

teşekkürler.
ya kardeş nerde kaldın çok merak etim yorumunu kardeş cfw ye güvenmesem sorunsuz dermiyim artı rem dahada yüksek sen sayfa 1 de en alta yazdıklarımı uygula 65 lere ulaşırsın

• Beğen
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

ellerin dert görmesin.

teşekkürler.
ya kardeş nerde kaldın yorumunu merak etim zaten cfw ye güvenmesem hatasız başlığını eklemem zaten pil ve rem kendi başına ayrı bir olay

• Beğen

northwalk

Üye
Yazılım gerçekten söylediğin gibi harika bir performas ve ğil ömrü veriyor. 2 gündür kullanıyorum, 2 tane sorun oluştu. Biri internete girdiğimde her seferinde web sayfasının sertifikası eski şeklinde bir uyarı veriyor. ikincisi e posta uygulmamsı eski potalardan başlayarak senkronize ediyor, kota dolduğu için yeni opostaları göremedim. Bu sorunlar düzelirse harika bir fw olur, sürekli kullanmayı düşüyorum.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o setifika işi önemli deyil nete cihaza gelebilecek zararlara karşı güvenlik modu uyguladım o uyarı geldiğinde geç önemli değil e posta işi ise doğal olarak senkron başladığı zaman tüm e postaları okur bunun basiti bazı eski postaları silerek haledebilirsin ben bu yazılımı zaten kalıcı olsun diye üzerinde günlerce ve aylarca çalıştım şu an uygulanan modlar sitelerde dolaşan cfw lerin yüzde 90 nında yok ama e posta hakında yine istek gelirse dediklerinizi yine gözden geçirirm ama bana göre bu bir sorun deyil tabiki göşünüz benim için çok önemli

• Beğen

memoxxxxx

Üye
valla kardeş buna nasıl bir batarya modu ekldi isen tek kelimeyle mükemel belki tuaf gelecek 2 gündür şarj etmedim 2 dilim daha göstergede var emeğine bir deyil bin teşekür

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım belirtmiştim hatalarla dolu c6 cfw lerinden bıkmıştık o yüzden günlerce uğraştım temiz birşey ortaya çıkaralım diye ve olduda bu cfw devamlı kulanılabilecek cwf

ka'in

ka'in

Üye
ustad eline emeğine sağlık bizi bu c6 sıkıntılarınadan kurtardığın için özeliklede pil modu şahane

snuriarslan

snuriarslan

Üye
4x3 Tam Ekran Menü olanı mevcut mu? (:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş

• Beğen
D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
rasim kardeş, yüz kere bin kere teşekkürler.

senin bu cfw olmasa idi yemin billah haftada bir cfw yüklemekten sıkılmıştım artık.

ellerin dert görmesin rasim kardeş.

şimdi işin cılkını çıkartam. hadi şu batarya olayını 3 günlük yapalım :ehe

Üst Alt