C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim gözüme çarpan ilk sorun efektler açıkken ayarlara çok geç giriyor olması.
Onun dışında bir sorun göremedim.

kardeş bilirsin effecler ağır modlardır sen effect kulanmıyorsan kapalı yap bu rama da yansır ram yükselir ve telefon dahada hızlanır

Tepkiler: gogix
kardeş bilirsin effecler ağır modlardır sen effect kulanmıyorsan kapalı yap bu rama da yansır ram yükselir ve telefon dahada hızlanır

Sunrise kullanıyordum efekt kullanımında bir yavaşlaması yok ancak efektlerini hiç beğenmediğim için seninkini yükledim tek - ayarlara girişteki yavaşlama.
Efekt değiştirmeyi becerebilirsem editlerim artık seninkini

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

ayarlar sorun değil bak biraz kulan cfw yi göreceksin bu cfw deki kalite ve stabil çalışmasını

V/RS

Üye
bnm şarj hala tam dolu bu arada

V/RS

Üye
yok yaa bu konuda ciddiyim hem ben 1 nisan şakası falan sevmem

PriZm

Üye
benim dediğim yöntem işe yaradımı?

rasim kardeşim yeni modlama yap ve ovi mağazayı ovi haritaları e-postayı mesaj okuyucuyu notları converstrasions ve yazılım güncellemeyi sildinmi nerden baksan 15 mb roftan kazanç sağlarsın ve en az 3-4 mb ram daha kazanırız bak vallaha nokia photon c6-03 ten daha iyi yazılım olmazsa ne dersende bana

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok yaa bu konuda ciddiyim hem ben 1 nisan şakası falan sevmem

underTaker ile böle bir diyaloğa girdik dedim acaba sendemi şaka yapacaksın

valla güzel kardeş ya düzeldi demek peki sorun neydi dün işlerimden dolayı ilgilenemedim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş biliyorum ama işte senin ve benim için gereksiz olan yazılım program başkası için gerekli olabiliyor bu yüzden ovi mapps gibi uygulamalar silemiyoruz dikat edersen herkeste böyle

Tepkiler: memoxxxxx

V/RS

Üye
underTaker ile böle bir diyaloğa girdik dedim acaba sendemi şaka yapacaksın

valla güzel kardeş ya düzeldi demek peki sorun neydi dün işlerimden dolayı ilgilenemedim
ne bilim abi ion battery i bi sildim şarj hala dolu

PriZm

Üye
bu arada yeri değil ama Rasim kardeş senin versiğin mod işe yaradı ve çokda güzel oldu 4 satır klavye sayende fw de hata kalmadı

V/RS

Üye
telefon yan çevirince direk Q klavyeye geçmiyo herkeste öle demi

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bu arada yeri değil ama Rasim kardeş senin versiğin mod işe yaradı ve çokda güzel oldu 4 satır klavye sayende fw de hata kalmadı

harika kardeş işe yaradığına sevindim ama biliyormusun yanlışlıkla ne kadar önemli mod silmişim ya

Tepkiler: memoxxxxx

PriZm

Üye
rasim kardeş otomatik yan dönme modunu koymayı unutmuş veya bozulmuş olabilir

bende phonex diye bi klasör yok ve ayrıca sadece rpf2 dosyası çıktı napacağım ??

--------------- Ekleme ---------------

rofs2 yazacaktım.

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bende phonex diye bi klasör yok ve ayrıca sadece rpf2 dosyası çıktı napacağım ??

--------------- Ekleme ---------------

rofs2 yazacaktım.

kardeş sen sadece tek menü cfw sini indirmişsin şimdi şöyle yap indirdiğin rofs2 bir kenarda dursun sen sayfa 1 bak ilk linkteki dosyayı indir 3x4 yazar şinkin başlaığında ortak klasörler burdadır dediğimi indir ve aç içinde tüm dosyalar ve 3x4 menü rofs2 var eyer bunu isyiyorsan kur yok ilk indirdiğin ros2 hangi menüye aitse onu kurmak işstiyorsan son indirdiğin dosyaların içinde rofs2 yi sil ve ilk indirdiğin rofs2 yi o dosyaların içine at tamamdır kurulum bilgisi sayfa 1de mevcut sende phonex klasörü yoksa şu proları sırasıyla kur phonex programını kur nokia pc süite yi kur ve son olarak jaf programını kur ve kurulumu anlatımlara bakarak sağlıklı yap

burda 5800ci kardeş bian yoktum demişsinki klavyem otomatik dönmüyor sen sensörleri açık yaptınmıda dönmüyor

V/RS

Üye
burda 5800ci kardeş bian yoktum demişsinki klavyem otomatik dönmüyor sen sensörleri açık yaptınmıda dönmüyor
ya klavye dönüyoda Q klavye olmuyo normal altsayısal tuş takımı olarak yazıyo yine