C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

ALpWaR24

Üye
bilmiyorum dostum ama hafıza kartını biçimlendirdim hard format attım fw yükledim tekrar hard format attım sonra dediğin dosyaları sildim bi telefonu kapatıp açtım ramblowa baktım 48 mb temizledim 50mb oldu ya

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum dostum ama hafıza kartını biçimlendirdim hard format attım fw yükledim tekrar hard format attım sonra dediğin dosyaları sildim bi telefonu kapatıp açtım ramblowa baktım 48 mb temizledim 50mb oldu ya

kardeş kurulumda hatan yok fakat şunu söylıyeyim dediğim dosyayı silsende bu bazen hemen yansımıyabiliyor ama bazılarında hemen yansıyor şuna emin ol biraz kulan bu cfw yi iyiki kurdum diyeceksin ve üstede belirtim bu cfw de ram 10 bile olsa 60 la yapamadığın işlemleri bunla rahatça yaparsın dene gel yorumunu yap

Tepkiler: gogix

PriZm

Üye

Kardeş yüklemedim zaten güvendiğim için direk konudaki resimden bakıp sordum

cehili

Üye
Cfw'yi yükledim gerçekten süper bayada hızlı gerçekten.Ramblow yüklü değil yükleyip bakacam.Yalnız tuşlar kilitliyken sürekli beyaztuş yanıp sönüyor bu neden oluyor ? Birde x-plore ile açıyorum yalnız c'nin içinde ne private ne system var aynı şekilde E'dede böyle nasıl çıkartacam o dosyaları yardımcı olursan sevinirim ?

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş tuşlar kilitliyken beyaz ışığın yanp sönmesinde bir sorun yok cfw nin aktif olduğunu gösterir
dediğim klasörleri görebilmen için xporle ayrlarında sistem klasörlerini açık hale getir ve rompatçheri aç opnall yamasını aktif yap ve xporle ile dediğim klasörlere ulaşırsın cfw nin sağlamlığı kalitesinden şuphen olmasın kulan memnun kalacaksın

PriZm

Üye
Yalnız tuşlar kilitliyken sürekli beyaztuş yanıp sönüyor bu neden oluyor ?
Ayarlar->Telefon->Bildirim Işıkları->Beklemede Işığı->Açık Işığı->Kapalı

senin sorunun bununla alakalı herhalde

cehili

Üye
Kardeşim bana türkçe bir x-plore programı önerebilirmisin bendeki ingilizce ve sistem ayarları diye birşey göremedim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bana türkçe bir x-plore programı önerebilirmisin bendeki ingilizce ve sistem ayarları diye birşey göremedim
kardeş hemen hemen tüm xporlelerde tr mevcut yapacağın xporleden ayralara girip lagunge kısmdan sırsıyla değiştir tr yi göreceksin ve seç
şöyle xporle aç
tools sa gir
configuration seç
menüde göreceksin lagunge var
orda tr yi seç

birde beyaz işık sorununu anlatım ama undertaker arkadaşımda cvb vermiş kendisine teşekür ederim
ayarlar telefon alta bildirim ışığı var ordan açıp yada kapatabilirsin

cehili

Üye
Eyvallah kardeşim yaptım sildim dosyayıda. Fw'n gerçekten 10 numara süper hızlı çok memnunum 2 gündür kullanıyorum. Ama bende opera'dan hala atıyor o sorun çözülmüş değil .s

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim yaptım sildim dosyayıda. Fw'n gerçekten 10 numara süper hızlı çok memnunum 2 gündür kullanıyorum. Ama bende opera'dan hala atıyor o sorun çözülmüş değil .s

operanın hangi sürümünü kulanıyorsun

cehili

Üye
operanın hangi sürümünü kulanıyorsun
Opera mobile 11.
Şimdi ram blow'u yükledim ram en fazla 40 gösterdi yalnız spbshell ve n-desk açık ondan olabilir mi ? Ama hızda problem yok süper.

PriZm

Üye
sbp shell çok yüksek ram yiyor

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Opera mobile 11.
Şimdi ram blow'u yükledim ram en fazla 40 gösterdi yalnız spbshell ve n-desk açık ondan olabilir mi ? Ama hızda problem yok süper.
kardeş sana tavsiyem opera mini kulan 5.1 de olabilir kardeş zaten sbp shl ve n desk bunlar ramı öldürüyor ama önemli değil sayfa 1 de yazdım bir kaç gün kulan ve gel yorumunu yap bu cfw de 10 ramla yapacağın işlemleri x cfw lerdeki 60 ramla yapamasın denemesi bedava

Tepkiler: memoxxxxx

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
not birşey belirtmek istiyorum bazı arkadaşlarda ram istedikleri gibi çıkmamış tekrar tekrar söyledim ram değeri bende ve bir çok kişide 71 kadar çıktı farz edelim 55 yada 50 bu önemli değil bu cfw de ram 10 dahi olsa istediğiniz işlemi yapabilisiniz buna uyguladığım mod dan eminim burda önemli olan yukarda anlatığım tüm hatalardan arındırılmış bir cfw olmasıdır stabilite ve hızında asla düşüş söz konusu değil 2*3 gün cfw yi kulanın gelin yorumunuzu yazın bunları yaza yaza bıktım buna ramen memnun değilseniz görüşünüzü yazın olmasa konuyu akşam silerim kotukoylu gibi bende cezamı alır bir kenara çekilirim bir insanın üzerine bu kadarda gelinmez anladımki hizmet ve kalite paylaşım dürüstlük yaramıyor herkese
saygılar

Tepkiler: memoxxxxx ve ışık_22

cehili

Üye
Tamam kardeşim mini kullanırız zaten geneli tavsiye ediyor. Cfw'n süper 2 gündür kullanıyorum tek hatayla karşılaşmadım opera dışında o da programdandır diyorsun zaten. Ram konusuna gelince ben takmam ram falan telefon hızlıysa benim için yeter ki telefon süper hızlı.1 haftada değiştirdiğim 3.cfw oldu ve sanırım artık sonuncusu oldu.Tekrar yardımların için ve bu güzel cfw'n için teşekkür ederim.

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeşim

Tepkiler: memoxxxxx
ya kardeşler yapmayın etmeyin sırasıyla kayb ediyoruz bu ustaları dün kotukoylu bügün tuğrul kardeş rasim ustadında gitmesi an meselesi ya biraz anlayış yapmayalım

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sadece biraz anlayış ve sabır oldumu çözülmeyecek hiç bir sorun kalmaz

sadece karşilıklı anlayış

sadece biraz anlayış ve sabır oldumu çözülmeyecek hiç bir sorun kalmaz

sadece karşilıklı anlayış

elbete ustad ulur ufak defek şeyler üzerine çok gelindiğinide biliyorum ama bazende böyle oluyor dediğin gibi karşılıklı anlayış her şeyi hal eder biz senden yaptığın kaliteli fwlerinden çok memnunuz zaten son yaptığın fw mükemelinde ötesinde allah razı olsun sonuçta bizlere hizmetir takma kafana inan herşey kendiliğinde girer yoluna ustad sende bırakırsan tadı kalmaz artık umarım hep bizimle olursun