ALpWaR24
Üye
bilmiyorum dostum ama hafıza kartını biçimlendirdim hard format attım fw yükledim tekrar hard format attım sonra dediğin dosyaları sildim bi telefonu kapatıp açtım ramblowa baktım 48 mb temizledim 50mb oldu ya
şimdi bişey eklemek istedim underTaker arkadaşım cfw yi ilk yayınladığım gün bana msj atı özelden nasıl başardın rmi 69 çıkardın mümkünse bu modu paylaşabilirmisin şimdi ise ben bu cfw yi yüklemedi diyor bende şaşırdım
Cfw'yi yükledim gerçekten süper bayada hızlı gerçekten.Ramblow yüklü değil yükleyip bakacam.Yalnız tuşlar kilitliyken sürekli beyaztuş yanıp sönüyor bu neden oluyor ? Birde x-plore ile açıyorum yalnız c'nin içinde ne private ne system var aynı şekilde E'dede böyle nasıl çıkartacam o dosyaları yardımcı olursan sevinirim ?
Ayarlar->Telefon->Bildirim Işıkları->Beklemede Işığı->Açık Işığı->KapalıYalnız tuşlar kilitliyken sürekli beyaztuş yanıp sönüyor bu neden oluyor ?
Kardeşim bana türkçe bir x-plore programı önerebilirmisin bendeki ingilizce ve sistem ayarları diye birşey göremedimkardeş tuşlar kilitliyken beyaz ışığın yanp sönmesinde bir sorun yok cfw nin aktif olduğunu gösterir
dediğim klasörleri görebilmen için xporle ayrlarında sistem klasörlerini açık hale getir ve rompatçheri aç opnall yamasını aktif yap ve xporle ile dediğim klasörlere ulaşırsın cfw nin sağlamlığı kalitesinden şuphen olmasın kulan memnun kalacaksın
kardeş hemen hemen tüm xporlelerde tr mevcut yapacağın xporleden ayralara girip lagunge kısmdan sırsıyla değiştir tr yi göreceksin ve seçKardeşim bana türkçe bir x-plore programı önerebilirmisin bendeki ingilizce ve sistem ayarları diye birşey göremedim
Eyvallah kardeşim yaptım sildim dosyayıda. Fw'n gerçekten 10 numara süper hızlı çok memnunum 2 gündür kullanıyorum. Ama bende opera'dan hala atıyor o sorun çözülmüş değil .skardeş hemen hemen tüm xporlelerde tr mevcut yapacağın xporleden ayralara girip lagunge kısmdan sırsıyla değiştir tr yi göreceksin ve seç
şöyle xporle aç
tools sa gir
configuration seç
menüde göreceksin lagunge var
orda tr yi seç
birde beyaz işık sorununu anlatım ama undertaker arkadaşımda cvb vermiş kendisine teşekür ederim
ayarlar telefon alta bildirim ışığı var ordan açıp yada kapatabilirsin
Eyvallah kardeşim yaptım sildim dosyayıda. Fw'n gerçekten 10 numara süper hızlı çok memnunum 2 gündür kullanıyorum. Ama bende opera'dan hala atıyor o sorun çözülmüş değil .s
Opera mobile 11.operanın hangi sürümünü kulanıyorsun
kardeş sana tavsiyem opera mini kulan 5.1 de olabilir kardeş zaten sbp shl ve n desk bunlar ramı öldürüyor ama önemli değil sayfa 1 de yazdım bir kaç gün kulan ve gel yorumunu yap bu cfw de 10 ramla yapacağın işlemleri x cfw lerdeki 60 ramla yapamasın denemesi bedavaOpera mobile 11.
Şimdi ram blow'u yükledim ram en fazla 40 gösterdi yalnız spbshell ve n-desk açık ondan olabilir mi ? Ama hızda problem yok süper.
+ birde n-desk açık sanırım ondan böyle ram.sbp shell çok yüksek ram yiyor
Tamam kardeşim mini kullanırız zaten geneli tavsiye ediyor. Cfw'n süper 2 gündür kullanıyorum tek hatayla karşılaşmadım opera dışında o da programdandır diyorsun zaten. Ram konusuna gelince ben takmam ram falan telefon hızlıysa benim için yeter ki telefon süper hızlı.1 haftada değiştirdiğim 3.cfw oldu ve sanırım artık sonuncusu oldu.Tekrar yardımların için ve bu güzel cfw'n için teşekkür ederim.kardeş sana tavsiyem opera mini kulan 5.1 de olabilir kardeş zaten sbp shl ve n desk bunlar ramı öldürüyor ama önemli değil sayfa 1 de yazdım bir kaç gün kulan ve gel yorumunu yap bu cfw de 10 ramla yapacağın işlemleri x cfw lerdeki 60 ramla yapamasın denemesi bedava
güle güle kulan kardeşimTamam kardeşim mini kullanırız zaten geneli tavsiye ediyor. Cfw'n süper 2 gündür kullanıyorum tek hatayla karşılaşmadım opera dışında o da programdandır diyorsun zaten. Ram konusuna gelince ben takmam ram falan telefon hızlıysa benim için yeter ki telefon süper hızlı.1 haftada değiştirdiğim 3.cfw oldu ve sanırım artık sonuncusu oldu.Tekrar yardımların için ve bu güzel cfw'n için teşekkür ederim.
sadece biraz anlayış ve sabır oldumu çözülmeyecek hiç bir sorun kalmaz
sadece karşilıklı anlayış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?