biraz geç oldu ama d.günün kutlu olsun Epey bi geç oldu :ehe
toprakumit Üye leiche' Alıntı: biraz geç oldu ama d.günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Epey bi geç oldu
Yasminozz Üye benim ki bayaa bi geç oldu ama yeni gördüm kusurabakma....umarım güzel geçmiştir doğum günün... daha nice nice yıllaraa...
benim ki bayaa bi geç oldu ama yeni gördüm kusurabakma....umarım güzel geçmiştir doğum günün... daha nice nice yıllaraa...
by_bilinmez Üye yusufucan' Alıntı: Doğum Gününüzz KutLu Olsun By_Bilinmez... Genişletmek için tıkla ... sağolasın yusuf leiche' Alıntı: biraz geç oldu ama d.günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... yok ben 3 gün 3 gece kutladığımdan bir problem yok --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: benim ki bayaa bi geç oldu ama yeni gördüm kusurabakma....umarım güzel geçmiştir doğum günün... daha nice nice yıllaraa... Genişletmek için tıkla ... ben 3 gün 3 gece kutladığımdan geç falan olmadı, teşekkür ederim
yusufucan' Alıntı: Doğum Gününüzz KutLu Olsun By_Bilinmez... Genişletmek için tıkla ... sağolasın yusuf leiche' Alıntı: biraz geç oldu ama d.günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... yok ben 3 gün 3 gece kutladığımdan bir problem yok --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: benim ki bayaa bi geç oldu ama yeni gördüm kusurabakma....umarım güzel geçmiştir doğum günün... daha nice nice yıllaraa... Genişletmek için tıkla ... ben 3 gün 3 gece kutladığımdan geç falan olmadı, teşekkür ederim